Most mileyen változás történt Szírjiába, hogy nem jönnek a migránsok?
Pár hete, amióta áttörtek a horvát határon rengeteg menekült, már nem hallani róluk hogy jönnek. Mi az oka?
Bocs, de nem vagyok szakértő, nem nézem a Tv-T és a hírekből sem derül ki számomra, hogy most miért nem jönnek? Meddig tart ez ? Mikor jönnek megint?
Írtam talán a múlt héten, hogy amióta nem Budapesten át visz az útjuk, azóta nincs probléma, gyakorlatilag mintha nem is lennének. Le lettem szavazva. A kérdés a bizonyítéka, hogy igazam volt...
Kérdező! Azóta is jönnek. Sőt többszöröse jön, mint amikor még Budapesten keresztül járkáltak (az elmúlt hétvégén kb 23000-en mentek át az országon). De ha nincsenek Budapesten, akkor gyakorlatilag csak egy számot jelentenek valahol a hírek közepén.
"Kérdező! Azóta is jönnek. Sőt többszöröse jön, mint amikor még Budapesten keresztül járkáltak (az elmúlt hétvégén kb 23000-en mentek át az országon). De ha nincsenek Budapesten, akkor gyakorlatilag csak egy számot jelentenek valahol a hírek közepén."
Ez komoly? Semmit sem hallani a kollegáktól hetek óta és Bp-en élek.
Kiürült Szíria.
Kezdődhet az izraeli gyarmatosítás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!