2-3 ciklus FIDESZ-KDNP kormány után érezhető változás lehet?
Igazából azon gondolkodtam, hogy hiába a zérus infláció & többszörös rezsicsökkentés a GDP EU dobogós hellyel együtt, de még a rekord alacsony munkanélküliséggel éppen a felemelkedés útjára lépett a magyar ember, de még összemérhetetlen a nyugati típusú jóléttel a mienk.
Igazából így a 2/3-ad kapcsán azt ígérték a vezetőink, hogy úgy pár ciklus mulva érezzük az igazán érezhető jobb létet. Mert ugye hiába ugyanannyi az élelmiszer ára, habár csökkent a rezsi, de nyugaton 10x akkora a színvonal. Szóval ugye EU tagként ilyet akarunk mink is. Szerinted egy még 2-3 ciklus mulva érzünk ebből valamit?
25 éve minden kormány azt igéri, hogy már csak 4/8 év kell, és itt is Kánaán lesz.
Az eddigi kormányok tökéletesen alkalmatlanok az ország felfejlesztésére, a jövőben se lehet tőlük elvárni semmit se.
Milyen változásról beszélsz?
Nem emlékszel, amikor kormányra kerülésük idején azt ígérte, hogy 2 héten belül JÓ LESZ a közbiztonság?
Mi lett belőle?
SEMMIVEL nem lett jobb semmi!
Se közbiztonság, semmi sem!
De stadion az viszont épül bőven...
Hát ezt nevezem én "nagy és érezhető" változásnak!
"a 2/3-ad kapcsán azt ígérték a vezetőink, hogy úgy pár ciklus mulva érezzük az igazán érezhető jobb létet."
Ez csak egy üres lózung a politika részéről. Tudod miért? Mert nem a kormányon múlik, h mikor lesz jobb az élet. Ez egyedül az egyénen múlik. Ha teszel azért, h jobb legyen, akkor jobb lesz, de ha csak karba tett kézzel várod, h a GDP berepüljön az ablakodon, akkor még nagyon sokáig szidhatod az aktuális kormányt.
Soha nem érjük utol a nyugatot. Esetleg ők érik el ami szintünket.
Lásd link. Amit látsz az ábrán az egy szakadék.
Igazából Dél EU-t kiszedtem hogy látványosabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!