Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki gondolja még rajtam kívül,...

Ki gondolja még rajtam kívül, hogy a Jobbikosok a legnagyobb konfliktusfigurák Magyarország színpadán?

Figyelt kérdés
ki gondolja azt, hogy csak gyűlölködnek, s nem valós problémákra keresnek valós megoldásokat?
2010. ápr. 13. 18:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%
A jobbik 7 hónapra 300 miilla körül kap kíváncsi vagyok a költségvetésre mire megy el. Gondolom a führer lenyúlja az összeset.
2010. ápr. 13. 20:14
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg csak a szájuk jár, a problémákat az ő elképzeléseikkel nem lehet megoldani.
2010. ápr. 13. 20:58
 33/34 anonim ***** válasza:
És szuper! Egész nap nem kaptunk választ arra, hogy milyen "nem valós problémákra keresnek valós megoldásokat"? Melyik probléma nem valós? Vagy felesleges kérdeznem?
2010. ápr. 13. 21:15
 34/34 anonim ***** válasza:

Pl az RTL Klbu, és a TV2 bezárásának programja nem valós probléma. Ma már annyi csatorna van, hogy gyakorlatilag nincs is nézettsége. Ez még falu helyen, de még tanyán is így van. Mellesleg ne hogy már a Vona Gábor döntse el, hogy Én melyik csatornát nézhetem. Szólás szabadság van, vagy mi fene...

Másrészt az sem valós probléma, hogy a Fidesznek nincs programja. Minden normális ember tudja, hogy a Fidesznek nem volt szüksége rá, hogy feltárja a programját. Másrészt azt is minden párt pontosan tudja, hogy azért sem erőltették a programjukat, hogy a többi hiéna párt ne szemezgethessen belőle, vagy épp ne azon ugrálhasson. Azért vicc, hogy a Jobbiknak, de főleg az MSZP-nek az volt a programja, hogy a Fidesznek nincs. Miután pedig ezzel Vonáék teljesen tisztába voltak, és még is ezt szajkózták, számomra ettől kezdve egy hiteltelen, hangulatkeltő, populista, hazug párt a Jobbik is. Pedig Én nagyon sokáig hittem nekik!

2010. ápr. 15. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!