Ki gondolja még rajtam kívül, hogy a Jobbikosok a legnagyobb konfliktusfigurák Magyarország színpadán?
Pl az RTL Klbu, és a TV2 bezárásának programja nem valós probléma. Ma már annyi csatorna van, hogy gyakorlatilag nincs is nézettsége. Ez még falu helyen, de még tanyán is így van. Mellesleg ne hogy már a Vona Gábor döntse el, hogy Én melyik csatornát nézhetem. Szólás szabadság van, vagy mi fene...
Másrészt az sem valós probléma, hogy a Fidesznek nincs programja. Minden normális ember tudja, hogy a Fidesznek nem volt szüksége rá, hogy feltárja a programját. Másrészt azt is minden párt pontosan tudja, hogy azért sem erőltették a programjukat, hogy a többi hiéna párt ne szemezgethessen belőle, vagy épp ne azon ugrálhasson. Azért vicc, hogy a Jobbiknak, de főleg az MSZP-nek az volt a programja, hogy a Fidesznek nincs. Miután pedig ezzel Vonáék teljesen tisztába voltak, és még is ezt szajkózták, számomra ettől kezdve egy hiteltelen, hangulatkeltő, populista, hazug párt a Jobbik is. Pedig Én nagyon sokáig hittem nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!