Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki gondolja még rajtam kívül,...

Ki gondolja még rajtam kívül, hogy a Jobbikosok a legnagyobb konfliktusfigurák Magyarország színpadán?

Figyelt kérdés
ki gondolja azt, hogy csak gyűlölködnek, s nem valós problémákra keresnek valós megoldásokat?
2010. ápr. 13. 18:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
9%

"na most bízonyítsd be ezt amit írtál,hogy meg kell ölni minden nem jobbikost.mert így erősen rágalmazol és gyülöletet szítsz!a legrosszabb,hogy észre sem veszed!!!"

más a demokráciáért harcolni, és megint más ellene harcolni.

fuj fuj jobbik!

2010. ápr. 13. 18:35
 22/34 anonim ***** válasza:
te sem tudsz bízonyítani csak fröcsögni.
2010. ápr. 13. 18:37
 23/34 anonim ***** válasza:
6%
Mert aztán a Jobbik nagyon tud bizonygatni...
2010. ápr. 13. 18:44
 24/34 anonim ***** válasza:
22%
Én egyetértek a kérdezővel, pontosabban a problémák valósak, a megvalósításukban viszont diplomatikusan "elfelejtkeztek" arról, hogy a szükséges pénzt valahonnan máshonnan el kell vonni. A Jobbik kissé álomvilágban él. Egyik legjellemzőbb példa erre Vona Gábor 11-én tartott beszéde: "Az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla!" Hát ettől szakadtam. A legreprezentatívabb közvéleménykutatás (ti. választás) eredménye 16,6%. Aki ez után képes azt mondani, hogy valójában kétharmada van, attól igazán nagyon szívesen megkérdezném, hogy ugyan mit szívott, hogy ezt látja?
2010. ápr. 13. 18:51
 25/34 anonim ***** válasza:
50%
Tud ám bizonyítani! Én itt élek vidéken és totálisan igaza van a Jobbiknak. Bozonyítania csak a városi köcsögöknek kell a Jobbiknak mert mi vidéken ezt TAPASZTALJUK!
2010. ápr. 13. 19:10
 26/34 anonim ***** válasza:
23%

Igazat adok a kérdezőnek.

Az is érdekes jelenség amikor mindenre azt mondják,hogy lejárató kampány része,pedig hát ugye ők csinálják a legnagyobb lejárató kampányt,csak hát ők..

És nem nagyon hallottam tőlük sem(mint a többi párttól sem)esetleg egy sorryt,hogy bocs tényleg vannak a pártunkban oda nem illő személyek-nem ez csak egy lejárató kampány része.Szánalmas.

2010. ápr. 13. 19:12
 27/34 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad"

Az a baj, hogy cinikus vagy és egyáltalán nem érted amit ezzel akart mondani. Vona Gábor ezzela rra utalt, hogyha te valóban a magyarok érdekét képviseled MINDEN TÉREN és mindent megtennél azért, hogy MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ lehessen végre akkor te is Jobbikos vagy. Teljesen igaza van. Aki nem ezeket akarja az vagy buta és nem látja mi történik ebben az országban vagy csak szimplán rosszban sántikál. Írd ide, bátran, hogy te nem a magyar érdekeket nézed és leszarod a hazádat, nah akkor elkönyveljük, hogy nem vagy Jobbikos. Ilyen egyszerű.

2010. ápr. 13. 19:13
 28/34 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad."

csak tudod amíg a többi párt az emberek magánéletében vájkál és a politikához egyáltalán nem tartozó vádakkal illeti a Jobbikot addig a Jobbik a valódi politikai bűncselekményekkel vádaskodik. Ég és föld.

2010. ápr. 13. 19:15
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:15

Azért mert még nincsenek ott ahol milliókat lehetne csalni.

Majd most.

Amúgy van egy jó pár gyanús ügye a Jobbiknak is,aminek köze nincs a magánélethez.Ezek most úgy tudom nyomozati szakaszban vannak még.

De tegyük fel csak a magánéletükben vannak kivetni valók.

Ha neked ez bejön és bizalmat szavazol az ilyen emberekre hát...akkor valami nincs rendben nálad.Hallottál már az erkölcsről?

Én nem nagyon tudnék olyan emberekre bízni milliók sorsát akiknek a "magánéletükben"sötét foltok vannak.

De ha gondolod sarki k.rvákat is betehetnénk a parlamentbe,mert ugye ők nem loptak milliókat.

2010. ápr. 13. 19:35
 30/34 anonim ***** válasza:
65% 19:13 Akkor ez a felfogás szerint:ha beülök egy kamionba és arrébb állok vele akkor már kamionos is vagyok,pedig nincs is jogsim rá?
2010. ápr. 13. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!