Mi a jobbikosok hozzáállása néger vagy thai csajokhoz?
A jobbikosok sem csak fajgyűlőlőkkel vannak tele,mindenhova persze hogy keverednek ilyenek is,de a zsidók is sokszor csak a köreikből akarnak házasodni,akkor most ők is azok vagy mi?Tiszta hülye ez a kérdés,nem kell általánosítani,akkor mi is mondhatnánk a zsidók mind ÁVH-s verőlegények és nácizmusról beszélnek.Nem kell mindenből faji kérdést csinálni,a többsége a népeknek megakarja tartani a tisztaságát,a feketék is jobban örülnek ha feketéhez mennek,a vallásban is van ilyen zsidó zsidót akar,keresztény keresztényt,kínai nem akar japánt,kínait,akkor itt mindenki fajgyűlőlő.
Nem ezzel kellene foglalkozni,hanem közössen a pozitiv változtatáson ügyeskedni
Kérdezőnek:
Gyengeelméjű vagy....
Szégyen, de nem tudok nevet mondani...
Talán Klébersberg Kúno volt, aki azt mondta, magyar az, aki magyarnak vallja magát. Cálozva ezzel a Kárpát-medencében lezajló nápvándorlásra és keveredésekre.
Megnézném én melyik jobbikos tiszta magyar.
Én például magyarnak gondolom magam. Az ük-szülök között volt bolgár, meg sváb is. Na akkor most engem is kiírtnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!