Tényleg ekkora internacionalisták a magyar liberálisok?
Liberális vagyok, mindhárom mecset néztem és magunknak szurkoltam.
Benézted.
Nem tudom honnan jön ez a zsigeri gyűlöleted, de szerintem te is azok közé tartozol akiknek fogalmuk sincs, hogy mi a liberalizmus.
Nem csak a magyar librik,mind internacionalista.
A liberalizmzmus szelsobali eszme,csak nem olyan radikalis ,mint a kommunizmus,de ugyanugy resze az internacionalizmus,egyenlosdi,hippiskedes.
"A liberalizmzmus szelsobali eszme"
:DDDDDDDD
OK. Akkor Deák is szélsőbalos volt? :D:D:D
Buták mindenhol :(
Abszolút nacionalista vagyok, de ezen jót röhögtem:D
Attól, hogy valaki liberális még a saját hazájának fog szurkolni egy világeseményen (már amennyire rendben van az agya) Politikai nézettől függetlenül magyarok vagyunk. És amikor felrobban a lelátó vagy a kivetítő előtti tér a városban egyformán fog örülni minden magyar és nem azt fogja nézni, hogy a mellette álló éppen kire szavaz vagy mit vall.
Nevetséges és szánalmas , hogy valaki képes lenne, még akkor is szétrobbantani a magyarokat amikor végre valami miatt egységesek tudnak lenni..
Kérdező rettentően primitív vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!