Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a tanulsága a mostani...

Mi a tanulsága a mostani választásoknak?

Figyelt kérdés

Szerintem az h a média nagy hatalom! És akié a média azé a hatalom! Ha a Jobbiknak, Civil Mozgalomnak Lmp-nek lett volna tv-jük, akkor meg tudták volna ismertetni a Programjukat a szavazókkal, meg be tudták volna mutatni a sunyi dolgaikat a többi pártnak, simán le tudták volna őket járatni! Akkor 90% a kispártokra szavazott volna! És most jut eszembe milyen gusztustalan volt a Danubiusszal, meg a Sláger rádióval mit csináltak! Mindent a hatalomért!

A másik tanulság számomra az h a Jobbiknak változtatni kellett volna a szónoklatán! Ha nem ennyire gyűlöletkeltők, az emberek nyitottabbak lettek volna jobban a programjuk megismereésére. Sajnálom, h ennyi áldozatot, nem tudtak a vezetők hozni!

Nektek mik a tanulságok ebből a választásból?

Végülis a Politikai bűnöző elit nem cserélődött le:(

De a Jobbik bekerült, és fog sok kényelmetlen percet okozni a többi pártnak! Akár kényszerítheti is őket, h szavazzanak meg ezt azt, ha nem akarják, h a gusztustalan dolgaik napvilágra kerüljenek:) Így végig sakkban tartja őket a Jobbik. Milyen jók ezek a háttéralkuk:) Ők hozták magukat ilyen kényelmetlen helyzetbe.

2010. ápr. 12. 23:45
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

00:06nak

Hát nem tudom. Az origo Mszp-s és mindenkit besároz. Én látok jó értékeket az Lmp-ban. pl civilek bevonását a politikába, energiafüggőség csökkentését, másság elfogadását. Tudom h vannak helyek ahol a testvéreink brutális cigányságtól szenvednek, meg nagyon nehéz a problémás cigány gyerekeket együtt nevelni a magyarokkal, mert szétrombolják a közösséget. Szerintem inkább a problémás cigány szülőkön kéne kezdeni a nevelést.

A plakáton jót moslyopgtam, jó poén. Bizar. De szerintem ha kirekesztjük a cigány gyerekeket külön osztályba akkor nem lesz előtte magyar gyerek viselkedési minta amit követhet, megérthet, h milyen helyzetben hogy kell viselkedni. A társadalom neveli önmagát. De tudom h pokoli nehéz! Talán az arányokkat kéne igazságossá tenni, h minden iskolában egyenlően legyenek elosztva a problémások, meg sok pszichológus, meg szülőnevelő:)

De ha összehasonlitjuk a kettőt mikor a roma külön osztályban tanul, meg mikor együtt a magyarral mik a lehetőségek?:

együtt: tanulnak egymástól a roma a magyartól, a magyar meg a romától, szeretetet, odaadás, segítőkészséget, összefogást, mert vannak köztük aranyos gyerköcök is, de tény h sok a problémás is.A lustaságot kéne kinevelni belőlük, vhogy sikerhez juttatni őket, h motivát legyen, h érezze h megbecsülik a munkáját, de mivel sok köztük a gyenge képességű, jó h büdös nekik a munka, mert a kudarcban erősiti meg őket. Nem ugy mint amikor azért dicséri meg a fater mert ellopott megvert vkit. Együtt borzalmasan megnehezíti a többi tanulását.Valahogy érzelmileg kéne őket megfogni, megtalálni a közös hullámhosszot.

külön oktatás: még nagyobb lesz a szakadék, másság elfogadása nehezebben megy, idegenként kezelik egymást, még jobban lecsúsznak a romák, még hátrányosabbak lesznek, még több antiszociális viselkedés, bűnözés.Megy a megbélyegzés, nő az előítélet, ellentétek a népek között.

Igazság szerint egyiknek se vagyok a pártján. Inkább a szülőknek kéne vmi nevelés.

2010. ápr. 13. 00:23
 22/31 anonim ***** válasza:
Számomra csupán annyi, hogy még mindig csak az emberek nagyjából 60%-a gondolta úgy, hogy ott a helye a választásokon, szavaznia kell. Innentől kezdve - legalábbis számomra - teljesen mindegy, ki agymosott MSZP-s, ki hisz Viktorban, mint a Messiásban, ki ultraliberális LMP-s vagy épp ki ébredt fel és vette észre, hogy a Jobbik az egyetlen igaz párt. Számomra ez csupán annyit jelent, hogy minden ilyen és ehhez hasonló magyarázat ellenére nem lehet megkerülni a dolgot: a szavazópolgárok kb. 40%-át még mindig nem érdekli az egész. Jó, persze, van, aki önhibáján kívül nem szavazott, de ezen 40% jelentős része nem is akart voksolni. Ez pedig elgondolkodtató...
2010. ápr. 13. 00:28
 23/31 A kérdező kommentje:

23:58nak!

Az Lmp-t miért támoggatta a tv?

A Civil mozgalmat miért nem?

2010. ápr. 13. 00:29
 24/31 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam hogy megérdemeljük.. Magunknak csináltuk..
2010. ápr. 13. 00:31
 25/31 A kérdező kommentje:

23:55nek

Igen, én is ott voltam márc 15-én, pedig nem vok pesti, de este mikor a tvben visszanéztem az egészet csak szörnyűlködtem.

A Jobbikosokból a tv mutatott 5 "szélsőséges" fejet.

A Fidesz gyűlést meg felülről vették, h hű milyen sokan vannak. Ráadásul Orbánék nem is merték Pesten tartani, hanem a Duna másikoldalán, ráadásul kb egy időben. Ennyire bíztak magukban.

2010. ápr. 13. 00:34
 26/31 A kérdező kommentje:

00:10nek: :D

félnek

2010. ápr. 13. 00:37
 27/31 A kérdező kommentje:

00:28nak

Én meg azt mondom, inkább jobb lett volna ha azok otthon maradnak akik semmit nem tudtak a pártjukról, meg a programjukról, csak rá szavazott, mert megy a többi birka után, de azt nem tudja miért.Na, jobb lett volna inkább ezek otthon maradnak, akkor cselekedtek volna nagyot a Hazának! Aki nem ért a politikához az ne menjen szavazni, csak belerondít.

2010. ápr. 13. 00:41
 28/31 anonim ***** válasza:
Persze, jobb is, ha az ilyenek otthon maradnak. Viszont a kérdés az: miért vannak ilyenek? Ha azt tesszük fel, hogy ez a 40% mind ilyenekből áll, akkor érdekes elgondolkodni azon, hogy miért lehet ennyi olyan ember, aki nem tud semmi a politikáról, illetve a pártprogramokról. Nem kell mindenkinek állandóan politizálnia (Isten ments! Amúgy is "betegség", hogy folyton mindenki politizál...), de az, hogy ilyenkor, választási időszakban sem sikerül ezt a 40%-ot mozgósítani, ilyenkor sem tudjuk elérni, hogy annyira érdeklődjenek, hogy felelős döntést tudjanak hozni... Az azt jelenti, hogy a fene nagy demokráciánk még mindig nem működik tökéletesen. Annak ugyanis az lenne a lényege, hogy minden választópolgár képes négyévente felelős, az ország jövőjét meghatározó döntést hozni. Ha ez nem teljesül, ott nem stimmel valami...
2010. ápr. 13. 00:56
 29/31 Dávid ***** válasza:

Tanulság, h média és valódi program nélkül is be lehet jutni (LMP), és az MDF erős kampánya és pénze sem volt elég,h bejusson.

Igaz, a média ellene volt.

2010. ápr. 13. 01:19
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy ha van egy idióta párt (MSZP) aki rosszul kormányoz, megerősíti a butákat (Jobbik) akik ezáltal bekerülnek a parlamentbe gárdistaruháikkal együtt.

Ez a baj itt.

:(

2010. ápr. 13. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!