Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a tanulsága a mostani...

Mi a tanulsága a mostani választásoknak?

Figyelt kérdés

Szerintem az h a média nagy hatalom! És akié a média azé a hatalom! Ha a Jobbiknak, Civil Mozgalomnak Lmp-nek lett volna tv-jük, akkor meg tudták volna ismertetni a Programjukat a szavazókkal, meg be tudták volna mutatni a sunyi dolgaikat a többi pártnak, simán le tudták volna őket járatni! Akkor 90% a kispártokra szavazott volna! És most jut eszembe milyen gusztustalan volt a Danubiusszal, meg a Sláger rádióval mit csináltak! Mindent a hatalomért!

A másik tanulság számomra az h a Jobbiknak változtatni kellett volna a szónoklatán! Ha nem ennyire gyűlöletkeltők, az emberek nyitottabbak lettek volna jobban a programjuk megismereésére. Sajnálom, h ennyi áldozatot, nem tudtak a vezetők hozni!

Nektek mik a tanulságok ebből a választásból?

Végülis a Politikai bűnöző elit nem cserélődött le:(

De a Jobbik bekerült, és fog sok kényelmetlen percet okozni a többi pártnak! Akár kényszerítheti is őket, h szavazzanak meg ezt azt, ha nem akarják, h a gusztustalan dolgaik napvilágra kerüljenek:) Így végig sakkban tartja őket a Jobbik. Milyen jók ezek a háttéralkuk:) Ők hozták magukat ilyen kényelmetlen helyzetbe.

2010. ápr. 12. 23:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
46%
Számomra annyi hogy ez a legbutább ország, és meg is érdemli a sorsát.
2010. ápr. 12. 23:48
 2/31 anonim ***** válasza:
40%
szerintem vonától nagyon butaságra vall, hogy háborút indított a 2 nagy tv ellen.
2010. ápr. 12. 23:49
 3/31 anonim ***** válasza:
81%
Jobbikos vagyok és énis néha már sérelmeztem a beszédeket. Bár én kiirtanék minden cigányt gázkamrában de ez had legyen az én rasszista neonáci mivoltomnak betudható. Egy pártnak nem volna szabad így megnyilvánulni és lehet hogy tényleg ezáltal vesztettünk szavazókat.
2010. ápr. 12. 23:50
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem így kellett volna megfogalmaznia tv ellenszenvét:) Lehet azért nem mertek sokan szavazni a Jobbikra, mert féltették a Maúnika sójukat, meg a Győzikéjüket.
2010. ápr. 12. 23:51
 5/31 A kérdező kommentje:
Amugy egyszerűen nem fér a fejembe miért nem látják sokan milyen igénytelen, agymosó, romboló a két tv. A gyerekekre, felnőttekre egyaránt! Sok valakinek már az se jó, ha ezek helyett jobb tv-t kaptak volna. Nem kötelező a disznótor! Mindenesetre az értéket nem közvetítő tv agymosásának meglett az eredménye: a választás!
2010. ápr. 12. 23:54
 6/31 anonim ***** válasza:
40%

A média valóban nagy hatalom. De rosszul látod a dolgokat. Az LMP-t úgy nyomatták, hogy még a csapból is ez folyt, ezért szerzett ilyen sok szavazatot, mert a sok birka beette. És csak a "más politika" érzés miatt szavaztak rá. Ha a programjukat is bemutatják, azzal nagyon rosszul jártak volna, mert kiderült vna, hogy semmilyen más politika nincs itt, csak átnevezték az szdsz-t.

A Jobbikot viszont folyton lejáratták, tőlük ezzel sok szavazatot vettek el, mégis nagyon jól szerepeltek. Nem gyűlölködés volt, amit csináltak, csupán az igazságot mondták ki. Persze a ballib média azt is ugy torzitotta mindig, hogy gyűlölködésnek tűnt az egész.

Amúgy, hogy konkrét példát mondjak erre a médiahatalomra ezzel a két párttal.

Márc. 15-én kint voltam az mszp-s és a jobbik-os ünnepségen is. Az mszp-n voltak kb ezren, ez nem is lényeg, de a jobbikon nem túlzok, ha azt mondom 20-25ezren voltak ott. A Bajcsi-Zsilinszky az Arany János utcátol a Deákig (200 méter 8 sávos út+ járdák) tömve volt emberrel, plusz még a Deákon is sokan voltak.

Aztán nézem este az RTL-t. Még az LMP-t is bemutatták, hogy fát ültetnek, voltak ott kb 10en. A Jobbikról, ahol jóllehet a legtöbb ember volt, egy szó nem esett.

2010. ápr. 12. 23:55
 7/31 anonim ***** válasza:
Még van kb 20% nyi hülye (mszp)
2010. ápr. 12. 23:56
 8/31 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez a TV-s beszéd is tisztán mutatta, hogy miért tartják szélsőségesnek a pártját.

Szélsőséges beszéd:

Leromboljuk a két TV székházát, sóval beszórjuk a romokat, kiírjuk, hogy így jár, aki a magyarokat gyalázza (a Mónika sóban vagy hol?). Az alkalmazottait kiüldözzük stb.

Normális retorikával ugyanez:

Megszüntetjük a színvonaltalan műsorokat (Mónika show, győzike), a híradót semlegesebbé tesszük, és megemeljük a bírságok összegét, és az így befolyó bírságokból valami pozitív dolgot hozunk létre, mondjuk támogatjuk a kultúrát sugárzó csatornákat (pl. Duna TV)

ÉG ÉS FÖLD A KÜLÖNBSÉG!

2010. ápr. 12. 23:56
 9/31 A kérdező kommentje:
Amúgy Orbán Viktor profi szónok! Kár, h kétszinű, sunyi, a pártja meg ugyanolyan korrupt mint az Mszp, meg az Unio s*ggét nyalja. Nem fogadjuk fel szónoknak a Jobbikba:)?
2010. ápr. 12. 23:57
 10/31 anonim ***** válasza:

Pont most írtam egy ilyesmi választ az egyik kérdésre. Azért annyiban pontosítanék hogy hiába lenne a jobbiknak tvje, ez a játék nem ennyire egyszerű. Minden magyar "celeb", "elismert szakember" meg "művészúr/művésznő", meg a magyar egyes kettes csatorna erősebbé teszi őket. Egy darab tv nem sokat ér ellenük. Egyébként meg az LMP pont hogy a média meg a reklámok miatt jutott el oda ahol van. Szerintem nem véletlen hogy az LMP és a civil mozgalom között ekkora a különbség.

Egyébként egyet értek vele hogy a nagymagyarországozással pl le kéne állnia a jobbiknak, a cigányozással meg a jobbik szavazóknak (hiszen a jobbik egyáltalán nem cigányellenes, sőt, rendbe akarják szedni a cigányságot)

2010. ápr. 12. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!