Miért nem örültök inkább, hogy Orbánék nyertek?
Most az ő nyakukba szakad minden, nagyjából szarból kell várat építeniük.És nem egy szerencsétlen kormány áll össze,hanem egy szakértőibb,mint bármely másik párt.
Ha az MSZP marad,akkor lenyúzzák rólunk a bőrt is.A Jobbik olyan mint egy amatőr csatár a vb-döntőn.
Akármelyiküknél jobb a Fidesz. ők legalább meg fogják próbálni talpra állítani a gazdaságot,nem pedig mindennel az embert cseszegetni.
Nem gondolkodtatok el ezen?
Én már azóta így gondolkodtam, hogy 2002-ben elbukott a Fidesz. Tudtam, hogy a bolsevikok el fogják b@szni az országot, és örülök, hogy most, 8 év után újra Fidesz-kormány van. Bízom bennük, hiszek Orbánban és tudom, hogy rendbe fogják hozni az országot.
Éljen a Fidesz! Éljen a Haza!
Akkor fogok örülni, ha Július végéig legalább 5 MSZP-s kap felfüggesztettet, vagy börtönt, azért mert tönkretette az országot.
Ha nem így lesz, akkor ennyit Orbánról és az elszámoltatásról...
"lehúzzák rólunk a bőrt is"
Pont az olyan fidesz szavazóktól félek, mint Te.
Akik meghallják a pénz csilingelését és arra szavaznak, aki többet ígér.
Vigyázz, Medgyessy is pénzosztással kezdte, és válság lett belőle. Már 2007-ben.
Nem a pénzcsilingelésre megyek:)
Hanem a rációra.A Fidesz tudott értelmes dolgokat mondani a kampány során. Hallgass meg egy Vona beszédet és egy Orbán beszédet. Amíg Vona arról beszél,hogy ez korrupt, az bűnöző,addig Orbánnak vannak tervei és érvei.
Ezért szavaztam rájuk...
ma 21:02
Akkor már egyből égessük el őket máglyán! Nehogy egy pillanatig is elgondolkodjunk!
Mert nem örülök!
azért mert csak a:
-vállalkozóknak
-nagycsaládosoknak
-közszférában dolgozóknak
-és eddig is léhűtőknek lesz mégjobb!
Őket fogja támogatni a fidesz, és az én családom egyikbe sem tartozik.
Rendes, becsületes dolgozók, és megint ezek az emberek fogják ellátni a semmirekellő léhűtőket (akiknek lenne mit, de nem akarnak dolgozni), a 3 villával már rendelkező vállalkozókat (mert hát nekik ugye jár a támogatás), és a mindig síró közszférában dolgozókat akiknek egyszerűen nem elég a 120 ezer bruttó.....
ISTENEM.
(pl tanár, tisztelet a kivételnek minden menüpontban!!!!)
Megint a minimálbérért melózó cseszik rá...mint mindig!
Nemhiszem hogy akármelyik kormány is tudott volna ezen nagyot változtatni, DE a jobbik legalább nem adta volna a fizetésem felét az ingyenélő 10 gyerekes roma családoknak...
Me' há' nem tudunk enni 'ánni a gyerekeknek!!!!
Hát könyörgöm ki az ANYÁD kérte hogy legyen 10 gyereked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!