Mit szóltok ahhoz, hogy Orbánék 25-ről 27%-ra emelik az ÁFÁ-t?
Én szvsz annyit, hogy a "Jó k_urva anyátokat!"
Így is bemegyek a boltba, veszek zsemlét, szalámit meg 1 csokit és fizetek kb. 1000 Ft-ot abból már 250 Ft amúgy is adó. Ez még így nem annyira érzékelhető, de egy többszázezres magasságban már az...
Szerintem nem emelhetik, mivel a luxusáfa is azon bukott meg, hogy az összes EU-s tagország beleegyezésére szüksége lett volna.
Egyébként Orbán ezek szerint igencsak a rekordra hajt, ugyanis az egész EU-ban csak nálunk, Dániában és Svédországban ilyen magas az ÁFA (25%), de a fizetéseket is nálunk terheli a legtöbb elvonás annak ellenére is, hogy a dolgozók reálbére nincs túl közel az európai átlaghoz.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
Nekem van! Vegyék vissza a Magyar Nemzeti Bankot! Ne csak de jure hanem de facto módon képviselje a magyar nemzetet a bank!
Az államadósság nem annyira égető probléma, hogy emiatt elvegyék az emberek pénzét! Meg különben is: fizessék ki a politikusok, akik megszavazzák a hiányt generáló költségvetést!
Ők osztják be rosszul a nem kevés adóforintokat! Mi fizetjük keményen az adókat meg több 100e ember fizetését!
Egyre szemetebb módon mindent megemelnek, pedig pont ők voltak azok akik adócsökkentést akartak! Aki meg azt mondja hogy az SZJA-t csökkentették az el van tévedve, 18%-ról 20% fölé emelték!(szuperbruttósítás miatt)
És tényleg birkák vagyunk hogy hagyjuk hogy minden adót megemeljenek MIKÖZBEN NEM KAPUNK CSERÉBE SEMMIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!