Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják sokan a KDNP-t?

Miért szidják sokan a KDNP-t?

Figyelt kérdés

Én KDNP-s vagyok és megmondom őszintén, hogy Semjén Zsoltot tartom példaképemnek.

Szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy vannak még ebben a liberális hedonista világban olyanok akik a szellemi, isteni világhoz akarják közelebb vinni az embereket.

Elítélik őket a vasárnapi zárvatartás miatt, a kötelező hittan és erkölcstan miatt és egyebek miatt.

A vasárnapi zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az emberek eltávolodjanak az anyagi világtól amit a multik,plázák képviselnek és helyette az Istent és a családot tartsák fontosnak. Ugyanis vasárnap a templomba kell menni! Nem a plázában kódorogni!

A hittan és erkölcstan szükséges, hogy a felnövekvő generáció ismerje az erkölcsi szabályokat, normákat és ne legyenek hedonisták, nihilisták.

A fiatalok eléggé erkölcstelenek. Az Ijfú Kereszténydemokraták megpróbálják őket konzervatív irányba vinni, sajnos kevés sikerrel. Szükség van erkölcsi szigorra.

Tulajdonképpen mi a probléma a párttal? Mi az ami miatt ennyien szidják őket?

2016. jún. 17. 00:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, szerintem te egy ügyes troll vagy! ;) KDNP-s szavazót csak annyit láttam eddig, mint csillámfaszlámát.

Ha meg komolyan kérdeznéd mégis, a többiek már alaposan megmondták az okokat. Szabadjon már nekem abban hinni, amiben akarok, lehessek már ateista ebben a tuti országban, pls!

2016. jún. 21. 10:45
 42/42 anonim ***** válasza:
84%

Te szeretsz úgy élni, hogy mások mondják meg neked mi a helyes? Azt hogy hogyan kell élned?

Van egy rossz hírem. Az emberek többsége szereti maga eldönteni, hogy hogyan akar élni. És nem, nem mindenkinek tetszik a KDNP irányvonala. Sőt, az sem, amit te gondolsz helyesnek, vagy normálisnak.

Továbbmegyek, szerintem az a nemnormális, hogy valaki más akarja megmondani nekem, hogy én mit érezzek helyesnek, erkölcsösnek vagy normálisnak.

Én majd eldöntöm hogyan szeretnék élni, nagylány vagyok hozzá.

Sőt, azt tartom erkülcstelennek, hogy valaki nem a saját életével foglalkozik, hanem megpróbál beleszólni az enyémbe.

Nagyon unatkozol?

2016. jún. 21. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!