Miért szidják sokan a KDNP-t?
Én KDNP-s vagyok és megmondom őszintén, hogy Semjén Zsoltot tartom példaképemnek.
Szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy vannak még ebben a liberális hedonista világban olyanok akik a szellemi, isteni világhoz akarják közelebb vinni az embereket.
Elítélik őket a vasárnapi zárvatartás miatt, a kötelező hittan és erkölcstan miatt és egyebek miatt.
A vasárnapi zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az emberek eltávolodjanak az anyagi világtól amit a multik,plázák képviselnek és helyette az Istent és a családot tartsák fontosnak. Ugyanis vasárnap a templomba kell menni! Nem a plázában kódorogni!
A hittan és erkölcstan szükséges, hogy a felnövekvő generáció ismerje az erkölcsi szabályokat, normákat és ne legyenek hedonisták, nihilisták.
A fiatalok eléggé erkölcstelenek. Az Ijfú Kereszténydemokraták megpróbálják őket konzervatív irányba vinni, sajnos kevés sikerrel. Szükség van erkölcsi szigorra.
Tulajdonképpen mi a probléma a párttal? Mi az ami miatt ennyien szidják őket?
1-es válaszoló!
Pedig az lenne a normális, hogy nagy szerepet kap a vallás az emberek életében.
A kommunista diktatúra és az azt követő liberalizmus kiölte ezt az emberekből ezért ilyen vallástalan ateista a társadalom jelentős része.
Az állam és egyház szétválasztása súlyos hiba, hiszen a kettőnek szorosan össze kell fonódnia egymással a közerkölcs érdekében. Az keresztény erkölcsi normák nélkül pedig az emberek individualisták és erkölcstelenek lesznek lásd a züllött Nyugatot.
A valódi értékek a család, vallás és a haza.
A KDNP ezen értékeket képviseli és próbálja az embereket is erre a helyes útra állítani. Az volt a kérdés, hogy mi a problémája ezzel sok embernek?
Röviden összefoglalva: azért szidják a KDNP-t, amiket itt felsoroltál. Vallásos vagy? Semmi baj. Mutass példát a többieknek, élj a vallásod törvényei szerint! Ne tegyél olyat, amit az istened vagy az egyházad tilt! De ne próbáld meg nekem is előírni, hogy mit tegyek, mert marhára semmi közöd hozzá!
Amúgy ebben az országban SOHA, egy fél percre sem volt kommunizmus és a liberalizmus egy jó dolog, többek között ennek köszönheted, hogy ezt most elmondhattad és hogy szabadon járhatsz templomba, amelyikbe csak akarsz.
"Az állam és egyház szétválasztása súlyos hiba, hiszen a kettőnek szorosan össze kell fonódnia egymással a közerkölcs érdekében."
Vannak országok, ahol az állam és az egyház nem vált ketté. Az ilyen nagyszerű helyeken korbácsolják meg a nőket, akasztják fel a melegeket és nevelnek fanatikust és terroristát a gyerekekből. Ez a "züllött Nyugat"-szöveg pedig utoljára az ötvenes években volt menő, akkor is csak mérsékelt sikerrel.
"Ugyanis vasárnap a templomba kell menni! Nem a plázában kódorogni!"
Ebből a két mondatból pedig olyan mérhetetlen arrogancia sugárzik, hogy ökölbe szorul a kezem.
Ezért utálják az emberek a KDNP-t, mert ti kdnp-sek, saját véleményeteket, gondolataitokat rá akarjátok erőszakolni az emberekre, ahogy írtad, ti akarjátok meg mondani, hogyan kellene élnünk?! ti mondanátok meg, melyik nap mit csináljunk és hova járjunk?! ti mondanátok meg mit szeressünk és mit utáljunk?!
A fentebb véleményét idézném, mert én sem írhattam volna jobban: "ne próbáld meg nekem is előírni, hogy mit tegyek, mert marhára semmi közöd hozzá!"
De tudod mit fordítsuk meg a dolgot, te mit szolnál, ha valaki megmondaná, hogy vasárnaponként a templomoknak zárva kell lenni, nem mehetsz oda és plázázásra buzdítanak...ugye, hogy nem tetszene...te templomba szeretsz járni, más a plázába, harmadik meg máshová..nem vagyunk egyformák el kellene már ezt fogadni végre...!!!
"A vasárnapi zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az emberek eltávolodjanak az anyagi világtól amit a multik,plázák képviselnek és helyette az Istent és a családot tartsák fontosnak. Ugyanis vasárnap a templomba kell menni! Nem a plázában kódorogni! "
"Tulajdonképpen mi a probléma a párttal? Mi az ami miatt ennyien szidják őket?"
Hát pont ez.
Szerintem meg NEM KELL templomba menni.
A KDNP-vel nekem az a legnagyobb bajom, hogy rám akarják kényszeríteni a saját véleményüket.
Köszönöm, de nem kérek belőle. Azt, hogy én hova megyek azt majd eldöntöm én, ne pedig valamilyen ingyenélő pap aki a képzeletbeli barátjával (Isten) szokott beszélgetni.
Aki meg templomba akar menni had menjen, ahhoz nekem semmi közöm.
A fiatalok nevelésébe meg nincs joga senkinek sem beleszólni csak a szülőknek. Az álszent egyház meg tartsa magát távol tőlük.
Kommunista diktatúra?
Röhög a vakbelem.
A vallási diktatúra mivel jobb?ugyanúgy erőszakkal akarod rákényszeríteni az emberekre a vallást!
Jó lenne békén hagyni a normális embereket!
Emberek, azért egy pillanatra adózzunk csodálattal annak, hogy találtunk egy KDNP-szavazót, eddig azt hittem, ugyanolyan mitikus lények, mint az istenük :D
Egyébként a felsoroltak mellett én még azt is utálom bennük, hogy bent ülnek a parlamentben, belepofáznak az ország vezetésébe, úgy, hogy kb. a családtagjaikon kívül senki nem szavazott rájuk (és ők is csak sajnálatból).
Látjátok ez itt a nagy probléma.
"Amúgy ebben az országban SOHA, egy fél percre sem volt kommunizmus"
Persze...
Mindig ezzel mosdatják a kommunisták bűneit, hogy "de hát nem is volt kommunizmus".
"Vannak országok, ahol az állam és az egyház nem vált ketté. Az ilyen nagyszerű helyeken korbácsolják meg a nőket, akasztják fel a melegeket és nevelnek fanatikust és terroristát a gyerekekből"
Hazugság
Ez az iszlám terroristákra jellemző, őket pedig ostobaság az egész iszlám világgal összemosni.
Az USA/Nyugat propagandája ez az iszlám országokról mert az arabokat nem tudták megtörni a vallásuk erkölcsi szigora miatt, mert ők nem vették be az állam és egyház szétválasztása maszlagot és ebből kifolyólag a normalitást(család haza vallás) nem sikerült kiölni.
Ellenben ezt az európaiakból kiölték.
A többi válaszolónak is az a problémája, hogy "megmondják az embereknek hogyan éljenek".
Pedig volt időszak ahol zsigerből tudták az emberek, hogy a kereszténység, a hagyományok a család szentsége alapvető dolog. Még 100 éve is így volt.
Volt idő amikor létezett erős európai kultúra.
Ahol természetes volt a fiatalok erkölcsös nevelése, a kereszténység, a család.
Ez normális volt míg a liberalizmus meg nem törte az emberek gerincét. Az emberek eltávolodtak a szellemi világtól és felemésztette őket az anyagi, hedonista világ a züllöt erkölcsök.
Ezért fog pusztulni Európa a migránsok és más kisebbségek által.
A megoldás között ott van többek között az, hogy a nőknek sok gyermeket kell szülni ami miatt szintén rossz szemmel néznek a KDNP-re sajnos.
Higyjétek el az a normális amit hirdetnek. Ez nem kényszer és erőszak.
'Pedig volt időszak ahol zsigerből tudták az emberek, hogy a kereszténység, a hagyományok a család szentsége alapvető dolog. Még 100 éve is így volt.'
Nem érti meg, Vitér uram, hogy a válaszolók nem kérnek a kereszténységből és senki nem szereti, ha meg akarják határozni, mi legyen a világnézete?
Az, hogy 100 éve mi volt, az szerintem marhára nem érdekel senkit. Változott a világ és mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!