Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert van az, hogy a magyarnak...

Miert van az, hogy a magyarnak a magyar a legnagyobb ellensege, a mai allapotok miert tükrötik ezereves törtenelmünket?!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 19:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ország 83%-a aha.. hát persze...

64.45% szavazott. ennek a 83%-a 53%.

tehát a 83% kicsit erős túlzás.

noh de nézzük lebontva.

kb 1millió cigány van az országban, az dúrván 10%. nos nekik a nagy részük, sőt a nagyon nagy többségük semmit nem tudott a jobbikról szerintem, csak azt, hogy rásszistá és náci. ez nem azt jelenti, hogy azért szavaztak a fideszre, mert egy jó párt és szuperek, könnyű őket behülyíteni, főleg ha kaptak egy tál lecsót.

nyugdíjasok. nos legyenek szintén 10%, szerintem még keveset is mondtam. Nagy részük nem netezik, csak a tv-t nézi, ami mint tudjuk csak negatívumokat mutatott szinte a jobbikról. említeném pl az esztergomi TV-t. az igazi felvételt ők nem láthatták, hisz az neten volt. plusz mint az oldalon sokan is írták, nagyon sok idős nem éppen beszámítható vagy okos döntéseket hoz.

marad 30%. Nos legyen csak 10%, aki nem tudja mire szavaz, mert csak az mszpt meg a fideszt ismeri. Nem is gondolkodik. Körülöttem is bőven voltak ilyenek. Azt sem tudták, hogy a kdnp fidesszel van, volt ak azt hitte, hogy két pártra szavazat megoszlik vagy valami. Köztük vannak azok is akik párt ellen szavaztak nem pártra.

Legyen mondjuk 1% a külföldön élők, nos, ők tutira tudják, hogy mire szavaznak, itt élnek.

Marad 19%. Őket is lehetne szerintem tovább bontani bőven, a végére maradna talán 5-8% tudatos szavazó aki tudja, hogy mire szavazott, tudja, hogy mit várhat a fidesztől és jó lesz neki.

A jobbikosokat is lebonthatjuk persze, náluk is maradna kb 7-8% tudatosabb. De azt jegyezzük meg, hogy a jobbikosok nagy része tudatos. A legrpimitívebb is meg tudja magyarázni, hogy fél a cigányoktól és ezért szabvaz.

tehát elég nagyzolás azt mondani, hogy az emberek nagy része nem kér a jobbikból. én sem kérek olyanból amiről úgy tudom, hogy szar. a különbség, hogy én utánajárok.

2010. ápr. 12. 20:35
 22/29 BlackSword ***** válasza:
0%

ma 20:26! Csak 56 után? Mert nem széthúzás ment a török megszállás alatt? Csak akkor Szapolyai volt és Ferdinánd... Először olvass utána mielőtt butaságokat írsz!!!

De gondolj csak bele, hogy miért veszett el Mohácsnál az ország. Elárulom, azért mert a nemesek nem álltak ki a király mögé... Ha jól emlékszem a Muhi síkon is csak a királyi csapatok sorakoztak felé a tatárok ellen, azt is elég rosszul. de most rugtál egy öngólt... 1848-49-es szabadságharc sem volt annyira egységes, mint állítod, hiszen a nemzetiségek egy része is a honvédsereg ellen harcolt, mint pl aszerbek és a románok... Ez az ország csak akkor lenne egységes ha kihalna...sajnos...

2010. ápr. 12. 20:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert a magyarok között már csak 2 réteg van: gazdag, szegény (a régi 3-as felosztás már eltünt)

A gazdag,aki lusta utánanézni a dolgoknak, akik nem is értik igazán mivan (öregek pl), cigányok= Fidesz

Szegények, akik tartanak a cigánybűnözéstől, nem akar kizyákmányolt lenni, nem akar másnak dolgozni, szeretne gyereket, de nem mer= Jobbik

A fennmaradók, akik már megszokták a helyzetet, nem nyüglődnek a szavazással= MSZP

Akik újat akarnak, de azt hiszik a Jobbik=náci (megint csak lusta utánanézni mivan)= LMP.

2010. ápr. 12. 21:11
 24/29 anonim ***** válasza:

Az ilyenek, mint 20:43 cseszik el a jó kedvemet, mert csak azt ébresztik az emberben, hogy milyen szar magyarnak lenni.

Most TE tettél egy apró lépést, hogy széthúzd az országot.

Tudod mit?! Húzzál el Ruandába!

2010. ápr. 12. 21:14
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
20:43. Oké elfogadom, hogy nem értesz velem egyet, már csak annyit kérdeznék, hogy elolvastad amit írtam? Magyarokról beszélek, nem románokról és szerbekről! A magyarok legyenek összetartóbbak! Szapolyai és Ferdinánd? Habsburg Ferdinánd magyar volt?!
2010. ápr. 12. 21:50
 26/29 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 12. 21:54
 27/29 BlackSword ***** válasza:
Habsburg ferdinánd magyar király volt, miután Szapolyai még életében őt nevezte meg az utódjának... A magyar király nem magyar???
2010. ápr. 12. 21:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Ne ezen lovagoljunk, hanem azon, hogy széthúzunk, holott összefoghatnánk. És tény szerintem, hogy 100-200 éve összetartóbbak voltunk. Vagy nem?
2010. ápr. 12. 21:56
 29/29 BlackSword ***** válasza:
16%

ma 21:14!

Szerintem egyetlen lépést sem tettem a széthúzás felé, csak kiigazítottam egy történelmi hiányoságot... Sajnos a történelemben manapság rengeteg szennyi ismegjelenik, és rengeteg féligazság is terjed... és erről a kedves vitapartner sem tehet...

És én tettem egy lépést a széthúzás felé???

Én, aki szeretne egy érett demokratikus országban élni, ahol nincsenek előítéletek, és az emberek börszinre, nemre, vallásra, megyőződésre való tekintet nélkül egyenrangúak és egyenjogúak? Én aki szeretne egy olyan országban élni ahol nem kell senkinek sem félnie, ahol nincs raszizmus, nincs visszaélés a jogokkal, a hatalmi poziciókkal? Csak az a legnagyobb gond, hogy ez kivitelezhetetlen... De igazad van, mert mégis miattam rossz az ország, nem miattad aki rosszat tesz, hanem miattam, aki ezt tétlenül nézi...

2010. ápr. 12. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!