Miert van az, hogy a magyarnak a magyar a legnagyobb ellensege, a mai allapotok miert tükrötik ezereves törtenelmünket?!
jah mert a jobbikosokat nem gúnyoljátok meg bszogatjátok mi?
persze volt kitől tanulnotok;)
" sokszor megkaptuk már, hogy mik vagyunk, amiért nem értünk egyet a jobbikosokkal, szóval kár itt ezt tagadni...
"
jaja hogyne
faxon értesítettek?:D
"Aki nem jobbikos az mind hülye.Csak az a magyar aki rájuk szavazott.Ebből látszik,hogy ki a többi magyarnak az ellensége."
nem mind csak te
Szebb jövőt!
Szóval miután az ország 83% összecsapott az ország 17%-ával szeretnék válaszolni a kérdésre... Noha ismertek ezek a jobbikos jelmondatok, amikről nekem ez a Rákosi féle "aki nincs velünk, az ellenünk van" vadkommunista eszme ugrik be... de mind1...
Szóval a válasz:
Ez azért lehetséges, mert a magyar nemzet mindig is megosztott volt... de amióta ide a Kárpát medencébe beköltöztünk... Valamiért folyton szét kell húzni, és belső feszültséget kell fenntartani... Amíg ez így lesz, addig ez az ország mindig is megosztott lesz...
A magyarnak a magyar nem ellensége,hanem a betelepült és magyarnak valló cigány és zsidó az ellenség.Én magyarnak vallom magam,ezért nem szavaztam olyan pártra,ahol cigányok és zsidók lebzselnek.
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!