Jobbikosok! Mikor törődtök bele végre, hogy nyert a FIDESZ, és az MSZP is megelőzött?
Legelsőnek leszögezem, hogy én is JOBBIK-os vagyok!
De nem értem hogy miért nem tudtok beletörődni, az eredménybe. Én már ezt megtettem. Mondjuk nem értem, hogy a szavazók közel 20%-a hogy lehet olyan idióta, hogy 8 ilyen év után az mszp-re szavaz? Ez számomra felfoghatatlan.
Illetve, megkérnélek titeket, hogy legyetek kicsit türelmesek, nem adoka fidesznek 1-2 évet és lejáratja magát! Eljön még a MI időnk!!;)
Adjon az Isten!Nálunk a Jobbik megelőzte az mszp-t. Nagyon szép eredményt értünk el, büszke vagyok!
Csak azért szorítok, hogy I. Viktornak ne legyen meg a 2/3-os többség, mert még képes lesz királlyá koronáztatni magát...:-))))))
SZEBB JÖVŐT!
Szia!
Én nem vitázok senkivel, nagyon örülök az eredményeknek. MSZP meg... Most mit mondjak? Vannak, akik még bíznak bennük. (nem vagyok MSZP-s, nem szólok a nevükben)
Kérdező, 17:52:
"és miért üres a kassza? ki tette üressé?"
Miért kérdezel ennyire evidens dolgot? Vajon ki kormányzott 8 évig? Vajon ki kezelte a közpénzeket? Ki döntött a többségének köszönhetően a gazdasági kérdésekben? Ki kezdte azzal a kormányzását 8 éve, hogy a teli kasszából nekiállt osztogatni anélkül, hogy a gazdaságot akár egy leheletnyit is próbálta volna élénkíteni? Kik toltak ki százmilliókat a közös kasszából ilyen-olyan jogcímen? Kiknek a korruzpciós botrányaitól hangos a sajtó? Hmmmm?
Várom a választ, hogy ha szerinted az üres kassza is a Fidesz bűne, akkor vajon mire alapozod ezt a vádat!
Azt az egyet nem tudom elhinni, hogy a politikában olyan rohadt nagy becsületesség van. Nincs olyan, hogy az egyik lop a másik meg szent. Itt senki sem szent csak ember! A vezetőségünk a hétköznapi emberek irigysége, pazarlása mind- mind része annak, hogy idáig jutottunk. Persze! Nekünk idelent dolgozó, munkából élőknek szar a helyzete, 70-80 ezres fizetésből (VIDÉKEN) élni vicc!
Minket nem az érdekel, hogy melyik lopott többet, hanem az, hogy miért nem fizetik meg a termelő munkát. (Ja! mert, hogy az árát már régen ellopták?! áháá) És szerintem mindenkit jobban ez érdekel.
Elmentem szavazni természetesen. Valahogy nem tudok komolyan senkit sem gyűlölni azért mert, hogy erre vagy arra szavazott. Minden -építeni akaró- Magyar ember Magyar. Nem a pártállástól vagyunk Magyarok, hanem attól, hogy egymással hogyan viselkedünk. A lényeg, hogy aki meglopja a közöst, az a Magyar népet, vagyonunkat lopja meg. Itt már csak a Szent László-féle törvényekkel lehet rendet teremteni. Mi az, hogy nem büntetnek meg valakit azért, mert a Nemzet tönkretételében részt vett kirívóan?! Kit érdekel, hogy milyen párti. Aki lopott az tolvaj! Vágják le a kezét! Akkor majd a többi is megijed. Ugye most én vagyok a vadember? :-) MErt nem hiszek az "elég az ejnyebejnye is, mert a tolvaj is ember, jogai vannak és...minden rózsaszínű. És az mi, aki milliárdokat tüntet el és még bele is mosolyog az arcunkba?! Ugye ezek a dolgok pártállástól függetlenül titeket is zavarnak?
Pár apróság, ahogy én látom:
Egyrészt, egy történettel kezdeném, amit a választás után "éltem" át.
Egy fiatalabb lányka írt rám, pont betöltötte a tizennyolcat, így rettentő büszkén előadta, hogy elrángatták szavazni. Nálam nem szokott téma lenni, csak azokkal, akiket személyesen is jól ismerek, de ő rögtön ezzel nyitott, mivel tudta, nekem ez volt a második. Szépen elmondta, hogy csak azért ment el, mert fenyegették, és az anyja bement a szavazófülkébe vele, és helyette jelölt. Utána kérdezte, mi a helyzet, én hogy gondolom, ja és az a retkes Jobbik, hát annak nem örül, mind suttyó, műveletlen, ba*omarcú fasiszta, mind kibírhatatlan és beszélni sem lehet velük.
Nos, kicsit meglepődtem, de csak annyit kérdeztem, hogy tudod-e, miket beszélsz? Mert én nem vagyok se fasiszta, se kibírhatatlan vagy műveletlen.
Leesett neki a tantusz, rögtön kezdte a magyarázkodást, hogy hát a szülei ezt mondták, meg néhányan még mesélték...
Kérdem én, hogy ennek a szavazatnak mi értelme volt? A lány most másodikos (többször bukott), a szülei agresszívek, nem is ő szavazott, képzavarba van.(MDF szerinte új párt, még sosem hallott róla (?!)
Olyan butaságokat mondott, hogy néha követni se tudtam, épp kiről vagy miről beszél, mégis, ment apuci-anyucival szavazni.
Másik: Nagyim azzal indított, hogy retteg attól, hogy a baloldali Jobbik bekerül, és hogy ajánlja, hogy a Fideszre szavazzak. Ráhagytam, mert öreg és kicsit le van épülve, nem akartam felzaklatni. Nem kell tudnia, hogy kire szavaztam, ennyi.
Környezetemben volt még pár ilyen kis okoska, akik nekiálltak anyázni a Jobbikot, vagy MSZP-t, bármit, úgy, hogy nem voltak tekintettel más véleményére. Szerintem nálunk morálisan is hatalmas gondok vannak, vagy csak én kaptam szigorú nevelést? Ugyan felnőtt vagyok, de nem állok le egy társaságban - akiket nem ismerek olyan jól, főleg - anyázni másokat, és nem alázok az eltérő véleményre.
Szerény véleményem szerint a Fidesznek sokkal nehezebb dolga van most, mint előzőleg az MSZP-nek, a mérleg erősen negatív, nagyobbak az elvárások, az emberek megkeseredtek, cinikusabbak. Az, hogy beleroppannak-e, és mit érnek el, már rajtuk múlik. Én szeretnék bízni bennük, annak ellenére, hogy nem rájuk szavaztam, hisz az én érdekem is, hogy jobb legyen az élet itt, Magyarországon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!