Jobbikosok! Mikor törődtök bele végre, hogy nyert a FIDESZ, és az MSZP is megelőzött?
Legelsőnek leszögezem, hogy én is JOBBIK-os vagyok!
De nem értem hogy miért nem tudtok beletörődni, az eredménybe. Én már ezt megtettem. Mondjuk nem értem, hogy a szavazók közel 20%-a hogy lehet olyan idióta, hogy 8 ilyen év után az mszp-re szavaz? Ez számomra felfoghatatlan.
Illetve, megkérnélek titeket, hogy legyetek kicsit türelmesek, nem adoka fidesznek 1-2 évet és lejáratja magát! Eljön még a MI időnk!!;)
EMBEREK KÉRDEZŐ
vége van
az mszp 2 mandátummal megelőzött na bumm
új párt a jobbik ez is több mint szép eredmény
most már mindenkinek azzal kéne foglalkozni hogy építünk szarból várat
ugyanis bajnai megszorításokat javasol
a fidesz meg imf tárgyal
:S
Mikor fogunk beletörődni?
SOHA!!!
Amúgy igenis szép eredményt értek el!
Adjon az Isten, szebb jövőt!
"Kicsit leszállhattok a földre, meg Vona is visszavehetne a nagy arcából, mert nagyon nem jön be a beképzelt stílusa.
"
egy biztos a lendületünkből nem veszünk vissza
Vona meg nem képmutató:)
Szerinted mit csinál a Fidesz?
Fog a multikkal foglalkozni?
Vagy a hiteleket meg vizsgálni?
A bankokat megpróbálja hitelezésre bírni?
Lesz egy nem káros monetáris politikánk?
Az Eu s kapcsolatainkat felül vizsgálja?
Ezeket már nem is említik!
Viszont ha itt nincs rend, akkor dolgozhatsz a 24Ó ból 26ot, és csinálhatsz te bár mit, csak a pénzelszívás fog menni. Csak a nagytőkések pénzszivattyúját táplálod és semmi esélyünk nem lesz akár csak egy hajszállal jobban élni. A fidesz is szétlop mindent, csinál 20e€ hitelt, a bérek 4 év alatt teljesen elértéktelenednek, 40e lesz egy panel fűtésszámla, és 370/ l benzin.
Kb ez várható és egy jó kis 5% infláció még pluszban.
Most sem sok értelme van dolgozni, de jövőre semmi értelme nem lesz, és a bűnözés megduplázódik.
Lázadások, utcai harcok minden naposak lesznek, ahogy a rabló gyilkosságok a bank rablások, benzinkút rablások.
Félelmetes lesz itt élni jövőre és azután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!