Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Mikor törődtök...

Jobbikosok! Mikor törődtök bele végre, hogy nyert a FIDESZ, és az MSZP is megelőzött?

Figyelt kérdés

Legelsőnek leszögezem, hogy én is JOBBIK-os vagyok!

De nem értem hogy miért nem tudtok beletörődni, az eredménybe. Én már ezt megtettem. Mondjuk nem értem, hogy a szavazók közel 20%-a hogy lehet olyan idióta, hogy 8 ilyen év után az mszp-re szavaz? Ez számomra felfoghatatlan.

Illetve, megkérnélek titeket, hogy legyetek kicsit türelmesek, nem adoka fidesznek 1-2 évet és lejáratja magát! Eljön még a MI időnk!!;)

2010. ápr. 12. 17:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nekem is nagyon nehéz beletörődni, hogy ennyi elmebeteg ember van, és amikor behúzta az mszp-re az x-et, akkor nem gondolt bele, hogy mit műveltek 8 évig!

csak azért tettem fel a kérdést, mert rengeteg jobbikos hőbörög az eredmény miatt, és nem veszik észre, hogy nagyon is szép eredményt értünk el!

Vonát pedig ne oltsd légyszives! Legalább van stílusa, és elég jó is:D

2010. ápr. 12. 17:38
 12/26 anonim ***** válasza:

17:29:

"a fidesz meg imf tárgyal"

Valóban tárgyalnak, de nem arról, amiről te gondolod. Nem az újabb hitel a téma, hanem a régebbi hitel feltételeinek újratárgyalása, hiszen az már kiderült, hogy ha pontosan akarunk törleszteni, abba a gazdaság és az emberek belerokkannak.

Mivel erről már a választások előtt is beszélt a Fidesz (hogy a hitel újratárgyalása lesz az egyik első dolguk), ezért nem kell megrémülni ettől. Egyetlen csődbe jutott állam sem képes tovább törleszteni, tehát az IMF is akkor jár jól, ha ad némi haladékot, hogy rendbe tegyük a gazdaságot, és utána folytathatjuk a törlesztést, ha már van miből. Jelenleg üres a kassza. Az államkassza is, és az emberek zsebe is. A semmiből kell újjáépülnünk.

2010. ápr. 12. 17:39
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Ti vagytok az elmebetegek.Képtelenek vagytok felfogni,hogy DEMOKRÁCIA van.Mindenki arra a pártra szavaz,akire akar.És nem elmebeteg egyik sem.

Sokan használják a józan eszüket,és nem mossa át az agyukat a Pártvezérük,mint a tieteket.Rövidesen rájöttök,hogy a Jobbik programja egy maszlag.Szerencsére esélyük sincs megvalósítani,mert abba tönkre menne az ország.

És nem vagyok sem MSZP-s,sem Fideszes.

2010. ápr. 12. 17:51
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Többnyire a büdös cigányok szavaztak az mszp-re mert féltek a jobbiktól, ez 100% !!!
2010. ápr. 12. 17:52
 15/26 A kérdező kommentje:
és miért üres a kassza? ki tette üressé?
2010. ápr. 12. 17:52
 16/26 anonim ***** válasza:
17%

"Többnyire a büdös cigányok szavaztak az mszp-re mert féltek a jobbiktól, ez 100% !!!"

Egy cigány már csak tudja :D :D

2010. ápr. 12. 17:56
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Figyeljetek!

csak okulásként:

Az a nagy helyzet, hogy a családunkban van egy nagymama aki elmúlt 80. Van 6 elemije és egész életében (ami neki az élet) kapáltak és a földeken dolgoztak a cseléd világban. (ezzel nincs is semmi baj, tisztelem őket ettől még) Azonban ŐK még mindig abban a "régi jóvilágban" élnek. Fel sem foghatják, hogy azóta mennyire más lett a világ, megváltozott a felállás és a technikai dolgokról, közgazdaságról, a világ valódi működéséről az ég világon semmit sem tudnak. (de sokan mások sem)

De ŐK persze tudják, értik, és ők jó vezetők lennének, rendet teremtenének egyből ha ott fönn lennének....ahogyan sokszor az idősebb korosztály mondani szokta. Na Ők még talán a régi Kádár idők béli MSZMP-re emlékeznek, nézik a fórumokat és elhiszik, hogy az öltönyös szépen beszélő, komoly emberek Ők is tudják és értik a dolgukat, "rendes" emberek. Ők elmennek, megmutatják és szavaznak, mert a nyugdíjat attól a párttól kapják, az adja nekik. Nem fogod meggyőzni őket, hogy meg vannak vezetve. Elmegy és érett, felelősségteljesen dönt az ORSZÁG sorsáról.....

Szerintem a Jobbik elért eredménye egy csoda egy alkotás. Persze lehet kötekedni, hogy melyik az "igazi" párt. A képlet azt mutatja, hogy az emberek felfigyeltek arra, hogy valami nincs rendjén. És azért érzik, hogy ne a normálisan élni próbálók legyenek a kisebbségként kezelve. Van egy normális élni akarás egy talán civilizáltabbnak mondható viselkedési forma, kultúrák sokasága. Vagy tudunk egymáson élősködés nélkül egymás mellett élni vagy gondok lesznek előbb utóbb. Ha ezek után is becsapják az embereket a politikusok és a "rendszer", csak idő kérdése, hogy mikor lesz itt egy valódi véres leszámolás egy forradalom. Hát ez van gyerekek! Senki sem szeretné, de hát az embereknek előbb utóbb elfogy a türelmük és pártok ide, pártok oda, keményen oda fognak csapni a flaszterra. És akkor a sumákoknak el lehet gondolkodni minden pártban, hogy no mi lehetett a baj! (de lehet, hogy nagyon is jól tudják)

Mindenki belátása és meggyőződése szerint szavazott. Senkit sem szabad elítélni. A tettek, majd bizonyítják, hogy ki mit ígért és mit tudott megvalósítani. (Csodaistenemberek nincsenek!)

További szép napot mindenkinek pártállástól függetlenül! Ha úgy tetszik: Adjon az Isten!

2010. ápr. 12. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

SOHA NEM ADJUK FEL

és még csak most kezdődik... :)

jobbik a parlamentben és közép párt

szebb jövőt

2010. ápr. 12. 18:14
 19/26 anonim ***** válasza:
22%

Milyen félelmetes? Majd meglátjátok hogy lesz változás ÉS nem rossz irányba hanem jó irányba!! Jaa és igaza volt tegnap este Orbán Viktornak, hogy itt NEM CSAK a Fideszen vagy akár az MSZP-n vagy a Jobbikon múlik hogy milyen Magyarország, hanem RAJTUNK IS!! Nekünk is tenni kell azért hogy szebb jövőnk legyen! Együtt kell működni, összetartani és higgyétek el hogy könnyebb lesz!!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

2010. ápr. 12. 18:22
 20/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, valamit elfelejtettem.. :-)

Azt, hogy semmi értelme vitázni azon, hogy Hoppá! nyert a Fidesz, meg Hoppá! az MSZP megelőzte a Jobbikot. Nem az számít ki nyert, hanem az hogy tudnak-e majd együtt működni... Habár ezt kétlem, mivel az MSZP tegnap kijelentette, hogy ő a kormányban ellenzéki párt lesz. :-S

2010. ápr. 12. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!