Nem szégyenli magát az aki az MSZP-re szavazott? Vagy ilyen hülyék egyesek?
Több szavazatot kapott az mszp országosan mint a jobbik annak ellenére hogy 8 évig hazudtak, loptak, csaltak. Akik rájuk szavaztak azok nem néznek tv-t meg nem neteznek?
A neten többen írták hogy jobbikosok, de mszps-t alig láttam szerencsére, nyílván ők ezt nem vállalják fel.
A saját szavazókörömben több volt a jobbikos de nem sokkal előzte meg az mszp-t, úgy látszik elég sok bűnöző(nem gyilkosra gondoltam hanem adócsalókra meg akik vállalkozásokat rövidítenek meg pénzzel büntetlenül) él a környéken mert sztem rajtuk kívül senki se szavaz az mszp-re.
És mit csináljon az a szociálisan valóban rászorult idős ember, akinek tényleg gyakran kell orvoshoz járnia?
Egyébként a vizitdíj nem 300 Ft volt!
Vesegyulladást kaptam:
Első nap háziorvos -> 300Ft
Második nap -> Urológus 300Ft
Labor -> 300Ft
Eredmények másnap visszavisz -> 300Ft
Másnapra ultrahangra menni (másik rendelő) -> 600Ft
Kellett még egy labor -> 300Ft
Az egésszel vissza a szakorvoshoz
Vissza a háziorvoshoz 300Ft
Összesen: 2400Ft
És (kopp-kopp) 30 évesen először volt bármi bajom és 18 éves korom óta fizettem és fizetem a TB-t. 2400Ft nem fér bele?
Ha már Svédországot példának hoztad fel, akkor azt is nézd, hogy ők tényleg baromi sok adót fizetnek. Csakhogy az adójukat az önkormányzatok használhatják fel, melyek szorosan együtt működnek a lakossággal, akik így tulajdonképpen saját maguk döntik el, hogy mire megy a pénz.
a többi országról inkább nem is beszélek, azon próbálj meg te elkondolkozni kicsit(pl. Németország, Franciaország... hát igen, majdnem egy színvonalon vagyunk velük...)
Csehországról annyit, hogy hasonlítsd össze a GDP-t a magyar GDP-vel, meg vizsgáld meg az cseh ipart és mezőgazdaságot is.
Amúgy meg tökre offolunk, nem ez a kérdés Bocsi a kérdezőtől:) Most már abbahagytam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!