Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyenli magát az aki az...

Nem szégyenli magát az aki az MSZP-re szavazott? Vagy ilyen hülyék egyesek?

Figyelt kérdés

Több szavazatot kapott az mszp országosan mint a jobbik annak ellenére hogy 8 évig hazudtak, loptak, csaltak. Akik rájuk szavaztak azok nem néznek tv-t meg nem neteznek?

A neten többen írták hogy jobbikosok, de mszps-t alig láttam szerencsére, nyílván ők ezt nem vállalják fel.

A saját szavazókörömben több volt a jobbikos de nem sokkal előzte meg az mszp-t, úgy látszik elég sok bűnöző(nem gyilkosra gondoltam hanem adócsalókra meg akik vállalkozásokat rövidítenek meg pénzzel büntetlenül) él a környéken mert sztem rajtuk kívül senki se szavaz az mszp-re.

2010. ápr. 12. 16:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Csak úgy mondom, hogy van vizitdíj az USA-ban, Ausztriában, Belgiumban, Csehországban (pedig az még nem nyugati színvonal!), és FRANCIAORSZÁGban is, NÉMETORSZÁGban is, valamint Svédországban és Portugáliában, csak hogy a legfontosabbak említsem.
2010. ápr. 13. 12:22
 32/35 A kérdező kommentje:
De ott jobban is élnek az emberek. USA-ban nem kell annyit dolgozni hogy legyen egy házad, autód mint itt nálunk. Németországban az aki átlagos ember az nálunk már gazdagnak számít. Én is leszarnám a vizitdíjat ha havi fél millát megkeresnék.
2010. ápr. 13. 15:56
 33/35 anonim ***** válasza:
34%
Attól itt is lehetne vizitdíj a mi fizetésünkhöz képest. Mondjuk nem 300 Ft, hanem csak 50 Ft. Sok kicsi sokra megy. A sok vénasszony úgyis mindig a rendelőben ül pletykálni.
2010. ápr. 13. 16:34
 34/35 anonim ***** válasza:
74%

És mit csináljon az a szociálisan valóban rászorult idős ember, akinek tényleg gyakran kell orvoshoz járnia?

Egyébként a vizitdíj nem 300 Ft volt!

Vesegyulladást kaptam:

Első nap háziorvos -> 300Ft

Második nap -> Urológus 300Ft

Labor -> 300Ft

Eredmények másnap visszavisz -> 300Ft

Másnapra ultrahangra menni (másik rendelő) -> 600Ft

Kellett még egy labor -> 300Ft

Az egésszel vissza a szakorvoshoz

Vissza a háziorvoshoz 300Ft

Összesen: 2400Ft

És (kopp-kopp) 30 évesen először volt bármi bajom és 18 éves korom óta fizettem és fizetem a TB-t. 2400Ft nem fér bele?

2010. ápr. 13. 16:56
 35/35 anonim ***** válasza:
74%

Ha már Svédországot példának hoztad fel, akkor azt is nézd, hogy ők tényleg baromi sok adót fizetnek. Csakhogy az adójukat az önkormányzatok használhatják fel, melyek szorosan együtt működnek a lakossággal, akik így tulajdonképpen saját maguk döntik el, hogy mire megy a pénz.

a többi országról inkább nem is beszélek, azon próbálj meg te elkondolkozni kicsit(pl. Németország, Franciaország... hát igen, majdnem egy színvonalon vagyunk velük...)

Csehországról annyit, hogy hasonlítsd össze a GDP-t a magyar GDP-vel, meg vizsgáld meg az cseh ipart és mezőgazdaságot is.

Amúgy meg tökre offolunk, nem ez a kérdés Bocsi a kérdezőtől:) Most már abbahagytam:)

2010. ápr. 13. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!