Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyenli magát az aki az...

Nem szégyenli magát az aki az MSZP-re szavazott? Vagy ilyen hülyék egyesek?

Figyelt kérdés

Több szavazatot kapott az mszp országosan mint a jobbik annak ellenére hogy 8 évig hazudtak, loptak, csaltak. Akik rájuk szavaztak azok nem néznek tv-t meg nem neteznek?

A neten többen írták hogy jobbikosok, de mszps-t alig láttam szerencsére, nyílván ők ezt nem vállalják fel.

A saját szavazókörömben több volt a jobbikos de nem sokkal előzte meg az mszp-t, úgy látszik elég sok bűnöző(nem gyilkosra gondoltam hanem adócsalókra meg akik vállalkozásokat rövidítenek meg pénzzel büntetlenül) él a környéken mert sztem rajtuk kívül senki se szavaz az mszp-re.

2010. ápr. 12. 16:40
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
29%

Tagolom, hogy Te is megértsd: azért lehet, hogy az emberek az MSZP-re szavaztak, mert

- nem akarnak nácikat az országgyűlésben látni

-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni

- nem akarják lejáratni az országot külföldön, még ennél is jobban.

Ezen a választáson, kedves barátom nem volt igazán jó lehetőség, szerencsére az emberek a legkisebb rosszat választották, egy erős fidesszel, egy nem teljesen széthullott baloldallal és egy hőzöngő, meglehetősen szerény létszámú szélsőjobbal.

Érted?Kétlem.

2010. ápr. 12. 16:49
 12/35 anonim ***** válasza:
31%

"gázáremelést, gázár támogatás elvételét."

ami sok szavazót nem érint, mivel azért még mindig jó sokan vannak, akik nem gázzal fűtenek.

2010. ápr. 12. 16:52
 13/35 anonim ***** válasza:
54%

"Majd hamarosan visszasírja a nép az mszp-t,legalább ők a kisembereknek is adtak,a Fidesz csak a gazdagokat fogja segíteni."

Igazad van. Én kaptam 100 milliós prémiumot a semmiért. Öregem, azért 1-2 ember tényleg hihetetlen barom.

2010. ápr. 12. 16:54
 14/35 anonim ***** válasza:
49%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:49

te milyen nácikról beszélsz? -.-

2010. ápr. 12. 16:56
 15/35 anonim ***** válasza:
61%

Remélem, hogy szégyellik magukat!!! Rettenetesen csalódtam, amikor megláttam, hogy ilyen sokat kaptak...:S Azt hittem, hogy kissé több embernek nyílt ki a szeme...

amúgy:

"-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni "

Ritka hülye vagy, már bocs. Kívánom, hogy akiknek ez volt a szempont, kerüljön szembe 1-2 cigánnyal, és akkor majd sóvárognak a csúúnya gonosz EGYENRUHÁSOK után, akik segítenének...

(A többire már inkább nem is reagálok.:D)

2010. ápr. 12. 16:59
 16/35 anonim ***** válasza:
67%

"-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni "

most is vannak egyenruhás emberek rendőröknek hívják őket

hülye barom

2010. ápr. 12. 17:01
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

"vizitdíjat, tandíjat, gázáremelést, gázár támogatás elvételét... mit is adtak?"

Pont ezeket :)

Én már elvből se szavaztam rájuk, főleg gyurcsótány után. Ha valaki tényleg lejáratta az országot, az ő volt. Fideszre se szavaztam, bár inkább ők legyenek négy évig, mint az eddigi bundás banda.

MDF-ről szót sem ejtek, főleg, hogy végre kiestek.

2010. ápr. 12. 17:03
 18/35 anonim ***** válasza:
26%

bevezették a vizitdíjat?

ti ostoba jobboldali barmok!!! szinte minden országban van vizitdíj, csak a sötét magyarok szavazták le!

2010. ápr. 12. 17:04
 19/35 anonim ***** válasza:

17:01

Én azt hittem, hogy az egyenruhások alatt a csendőrséget érti... Túl jóhiszemű vagyok, így természetesnek vettem, hogy ismeri a rendőrséget...xD

2010. ápr. 12. 17:09
 20/35 anonim ***** válasza:
55%
Szégyelld magad! Már megint zsidóra szavaztál!
2010. ápr. 12. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!