Nem szégyenli magát az aki az MSZP-re szavazott? Vagy ilyen hülyék egyesek?
Több szavazatot kapott az mszp országosan mint a jobbik annak ellenére hogy 8 évig hazudtak, loptak, csaltak. Akik rájuk szavaztak azok nem néznek tv-t meg nem neteznek?
A neten többen írták hogy jobbikosok, de mszps-t alig láttam szerencsére, nyílván ők ezt nem vállalják fel.
A saját szavazókörömben több volt a jobbikos de nem sokkal előzte meg az mszp-t, úgy látszik elég sok bűnöző(nem gyilkosra gondoltam hanem adócsalókra meg akik vállalkozásokat rövidítenek meg pénzzel büntetlenül) él a környéken mert sztem rajtuk kívül senki se szavaz az mszp-re.
Tagolom, hogy Te is megértsd: azért lehet, hogy az emberek az MSZP-re szavaztak, mert
- nem akarnak nácikat az országgyűlésben látni
-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni
- nem akarják lejáratni az országot külföldön, még ennél is jobban.
Ezen a választáson, kedves barátom nem volt igazán jó lehetőség, szerencsére az emberek a legkisebb rosszat választották, egy erős fidesszel, egy nem teljesen széthullott baloldallal és egy hőzöngő, meglehetősen szerény létszámú szélsőjobbal.
Érted?Kétlem.
"gázáremelést, gázár támogatás elvételét."
ami sok szavazót nem érint, mivel azért még mindig jó sokan vannak, akik nem gázzal fűtenek.
"Majd hamarosan visszasírja a nép az mszp-t,legalább ők a kisembereknek is adtak,a Fidesz csak a gazdagokat fogja segíteni."
Igazad van. Én kaptam 100 milliós prémiumot a semmiért. Öregem, azért 1-2 ember tényleg hihetetlen barom.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:49
te milyen nácikról beszélsz? -.-
Remélem, hogy szégyellik magukat!!! Rettenetesen csalódtam, amikor megláttam, hogy ilyen sokat kaptak...:S Azt hittem, hogy kissé több embernek nyílt ki a szeme...
amúgy:
"-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni "
Ritka hülye vagy, már bocs. Kívánom, hogy akiknek ez volt a szempont, kerüljön szembe 1-2 cigánnyal, és akkor majd sóvárognak a csúúnya gonosz EGYENRUHÁSOK után, akik segítenének...
(A többire már inkább nem is reagálok.:D)
"-nem akarnak egyenruhás embereket az utcán látni "
most is vannak egyenruhás emberek rendőröknek hívják őket
hülye barom
"vizitdíjat, tandíjat, gázáremelést, gázár támogatás elvételét... mit is adtak?"
Pont ezeket :)
Én már elvből se szavaztam rájuk, főleg gyurcsótány után. Ha valaki tényleg lejáratta az országot, az ő volt. Fideszre se szavaztam, bár inkább ők legyenek négy évig, mint az eddigi bundás banda.
MDF-ről szót sem ejtek, főleg, hogy végre kiestek.
bevezették a vizitdíjat?
ti ostoba jobboldali barmok!!! szinte minden országban van vizitdíj, csak a sötét magyarok szavazták le!
17:01
Én azt hittem, hogy az egyenruhások alatt a csendőrséget érti... Túl jóhiszemű vagyok, így természetesnek vettem, hogy ismeri a rendőrséget...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!