Jobbikosok miért hiszik és terjesztik azt, hogy a válságról Magyarország tehet?
a világ válság az VILÁG válság és nem Magyarország okozta.
Mért nem lehet ezt felfogni?
Nálunk már 2007 óta válság van. Ezt a BBC is bemondta, és Bokros is elismeri, pedig nem jobbikos.
Nálunk 2007óta meredeken nő a munkanélküliség.
CIA World Factbook --> GDP növekedés
Magad is ellenőrizheted. 2007-bnen Szlovákiától Bulgáruiáig egész kelet-európa növekedett, csak mi nem.
Nem terjesztik, hogy Mo. okozta volna...
De Te sem vagy tisztában milyen válság volt/van...
Hitel válság! És az USA-ból robbant ki. Az embereket túl hitelezték a bankok és amikor az adott ingatlan értéke a tőketartozás alá csökkent fogták magukat és otthagyták a banknak, hogy vigye... és ebből egy szép láncreakció indult.
Az meg, hogy a magyar emberek hitelbe kényszerítik magukat, az már tényleg az emberi butaság.
Sír rí a magyar ember, hogy nem tudja törleszteni a lakás, az LCD tv, a laptop és az autó hiteleit.
Minek kell túlköltekezni? Minek kell villogni, hogy új autóm van, de tankolni már nem tudom?
Színvonalas életet akar? Akkor teremtse meg a kellő vagyont és ne rohanjon ilyen olyan hitelekért...
Utolsó:
Én zsidó vagyok, és nincs kocsim, bár lehetne, se plazma TV-t nem vettem:))
Részvényeket vettem helyette, és azokon buktam.
Még mindig pár százezres mínuszban vagyok, úgy gondolom, nem vagyok felelős.
A bankok fizessék vissza a mentőcsomag költségeit KAMATOSTUL! Ami felelőtlenül hitelezett, menjen csődbe!
Nem hiszem ezt :)
Viszont Magyarországon már régebb óta válság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!