Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fogytán van az ingyen pénz?...

Fogytán van az ingyen pénz? Elkezdődött a marakodás?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 12. 11:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az igen hülye ember aki annak örül hogy savanyú pista rabolta ki és nem krehács zoli. :)))
2016. jún. 12. 12:48
 12/21 anonim ***** válasza:

ezt mondom én is kérdező, hogy igazán hülye ember vagy

hiszen neked az elmúlt 60 év kirablása és a fidesz kormány között éles relációt tudsz tenni

2016. jún. 12. 12:53
 13/21 anonim ***** válasza:

"nahát szerencsére nem rajtad múlik"

Ami késik, nem múlik. :)

Le fog sújtani az igazság ökle a becstelen emberekre, akik simán elnézik a korrupciót, ha az ő kutyájuk kölke érintett benne.

Jobb lesz, ha készültök. :):):)

2016. jún. 12. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:

De talán jobb lenne titeket meztelenre vetkőztetni, aztán vasláncokkal kifeszíteni a végtagjaitokat és szétkorbácsolni a hátatokat, aztán ecetspray-vel fújkálni a sebeket, amíg bocsánatért nem esedeztek. :):):)

Ezt már számonkérésnek nevezném!

Apropó, számonkérés! Hogy a tökömben van még Gonoszgyúrcsán mindig szabadlábon, amikor állítólag ő tette tönkre egész Magyarországot? Már 6 éve?

2016. jún. 12. 13:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Ilyen arcátlanúl és ilyen mértékben még egy kormány sem mert lopni ebben az országban mint a fideszes banda.

Orbán Viktor kitartóan ássa Magyarország sírját ti meg segédkeztek ehhez, szégyeljétek el magatokat, pénzért vettek meg benneteket.

2016. jún. 12. 13:20
 16/21 anonim ***** válasza:

1. Minden ebül szerzett pénzen mindig marakodnak.

2. Ejnye kérdező. Orbán ássa. Oké, és te miért hagyod? Ha itt sokaknak annyira nem tetszik valami, miért csak jajgatnak? Ott voltál a demonstrációkon? Volt hangos ellenvéleményed? Kifejezted tiltakozásod?

Itt könnyű hőzöngeni. De nem itt kell, hanem a Kossuth téren. Én oda járok véleményt nyilvánítani.

2016. jún. 12. 15:19
 17/21 Komplikato ***** válasza:

"Nem sejtették a fideszre szavazók hogy kiket szabadítanak rá az országra ..."

Nem a fenét, első Orbán kormány alatt Polt Petike 52db korrupciós ügyet dobott vissza. Volt ott ám bányává lényegülő székház, kamu cégek köztartozásokkal, vagy az MTV vagyonának elpárolgó röpke 90%-a. Ráadásul nevezett csoport írja minden balhénál, hogy ez így jó, mert legalább nem X vagy Y lop, hanem a "jó fiúk". Pontosan tudják.

2016. jún. 12. 17:46
 18/21 A kérdező kommentje:

15:19! ezt írod. "2. Ejnye kérdező. Orbán ássa. Oké, és te miért hagyod?"

Honnan veszed hogy hagyom?

"Ha itt sokaknak annyira nem tetszik valami, miért csak jajgatnak?"

Én véleményt írtam és nem jajgattam. ezt próbáld megérteni.

"Ott voltál a demonstrációkon? Volt hangos ellenvéleményed? Kifejezted tiltakozásod?

Itt könnyű hőzöngeni. De nem itt kell, hanem a Kossuth téren. Én oda járok véleményt nyilvánítani."

Majd én tudom hogy hova és miért megyek el tüntetni vagy demonstrálni, vagy éppen hova és mit írok, te nekem ne határozd meg, és főleg ne vonj felelősségre mert nekem erre semmi szükségem.

Jobb lenne ha a témával kapcsolatban lenne saját véleményed és nem a személyeskedéssel foglalkoznál.

2016. jún. 12. 19:01
 19/21 A kérdező kommentje:

17:46! ezt írod "Nem sejtették a fideszre szavazók hogy kiket szabadítanak rá az országra ..."

Nem a fenét, első Orbán kormány alatt Polt Petike 52db korrupciós ügyet dobott vissza. Volt ott ám bányává lényegülő székház, kamu cégek köztartozásokkal, vagy az MTV vagyonának elpárolgó röpke 90%-a. Ráadásul nevezett csoport írja minden balhénál, hogy ez így jó, mert legalább nem X vagy Y lop, hanem a "jó fiúk". Pontosan tudják.'

Sajnos a fidesz hívők nemlátják a pártjuk hibáit, korrupciós ügyeit, elvakítja őket viktor mézes mázos szava, elhisznek neki szinte mindent, talán ezért is vélasztják újra és újra meg.

2016. jún. 12. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
akkor szerinted kire kéne szavazni, ki legyen a kormányon?
2016. jún. 12. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!