Magyarország Kormánya mikor fogja Matolcsy György Egyensúly és növekedés című könyvét minden magyarországi háztartásba ingyen eljuttatni?
Igény lenne Matolcsy György Egyensúly és növekedés című könyvére, de pénz nincs rá a háztartásokban.
Bezzeg azokat a nyavalyás kormánypropagandás prospektusokat, amikre tényleg senkinek sincs szüksége, kiüldözgetik dögivel. :-S
Mikor fogja végre Magyarország Kormánya Matolcsy György Egyensúly és növekedés című könyvét eljuttatni minden magyarországi háztartásba, gratis et franco?
Nem értem a kérdésedet.
Hiányolod Matolcsy könyvét a háztartásokból, ugyanakkor azt írod, hogy nincs szükséged a kormánypropagandára. Ez nyílt ellentmondás tekintve, hogy Matolcsy könyve semmi más mint 650 oldalnyi kormánypropaganda.
Nem értem a válaszodat.
A kormánypropaganda PROSPEKTUSOKAT tartom haszontalannak. Akárhányszor átolvasom a kérdésemet és az arra adott leírásomat, ott egy szót sem találok arra, hogy a kormánypropaganda KÖNYVEK lennének a haszontalanok.
Oké, én azt hittem a kormánypropagandával van bajod, nem pedig a prospektusokkal. Félreértettem.
Akkor pedig a válasz: soha nem fogja eljuttatni.
Orbánék értelmesebbek ennél. Orbánékra mindent lehet mondani de nem hülyék. Tudják, hogy új támadási felületet nyújtanának az ellenzéknek ha meglépnék. Nem beszélve az általános felháborodásról ami a lépést követné. És semmi értelme nem lenne úgy egyébként. Aki még hisz nekik az már hívő, hívőknek meg nem kell semmi csak populizmus, arra meg ott a nemzeti propaganda TV... khm bocsánat....."hírcsatorna" .
"Igény lenne Matolcsy György Egyensúly és növekedés című könyvére" - miért, lötyög az asztal, kell a lába alá?!
Viktor és Matolcsy kép a házioltárra nem kéne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!