Mit csinálhat most a CUSLÁG?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:22
11/23 anonim válasza:
"ne hogy azt hidd, hogy amit kicsalt tőle a jogászmaffia, azt te kapod meg. Egyébként 300 milliót hagyott nálam a cuslág, hogy vigyázzak rá. Ehez mit szólsz te köcsödék?"
Add fel magad!
12/23 anonim válasza:
200-at elcsal 70 milliót visszaad, és szerinted ezért avassuk szentté. Egyébként valóban nem börtönt érdemelne, mert ott még mindig az én adómból él. Azért vicces,hogy tulajdonképpen lop tőlem,majd arra büntetik, hogy még 8 évig én tartsam el. Akkor ki is szívott nagyobbat, Ő vagy Én?
14/23 anonim válasza:
szerintem most így ebéd után,... szunyókál
15/23 anonim válasza:
most valószínüleg tv-t néz, vagy levelet ír, újságot olvas,..és várja a vacsorát.
18/23 anonim válasza:
most valószínüleg megint alszik
19/23 anonim válasza:
Eszegeti a kakaóját és a kalácskáját.
20/23 anonim válasza:
Borotválkozik,és közben hirtelen rádöbben,hogy a tükörben az ott nem egy másik egyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!