Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Helyeselnéd, ha a kormány...

Helyeselnéd, ha a kormány propagálná a veganizmust, vagy legalább a vegetarianizmust?

Figyelt kérdés
Növényeket enni sokkal olcsóbb, mint állatokat, ráadásul kevésbé terheli a környezetet is!

2016. jún. 9. 22:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, ezt a blikkben olvastad?

Remélem tudod, hogy egy körültekintő vegán diéta még a WHO szerint is megfelelő gyermekeknek :)

2016. jún. 11. 22:26
 32/41 anonim ***** válasza:
28%
Már abba is beleszóljon a mindenkori kormány, hogy mit együnk?
2016. jún. 12. 14:44
 33/41 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy támogatnám, felesleges pénzkidobás lenne! Aki hajlik a vegán életmód felé, az eddig is meg tudta oldani, aki pedig nem, azt nem fogja egy kormánypropaganda sem meggyőzni, hogy váltson kizárólag növényi táplálkozása.
2016. jún. 12. 15:10
 34/41 anonim ***** válasza:
51%
#32: Szerinted tehát ne szóljon bele például a kormány, hogy ne együnk embereket?
2016. jún. 12. 15:14
 35/41 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, azért ne vegyük már egy kalap alá az állatokat meg az embereket. Mi köze a kannibalizmusnak ahhoz hogy megeszem.e a csirkepörköltet? Én személy szerint nem örülnék ha ilyen szinten beledumálna a kormány a magánügyeimbe. Ne akarja rám kényszeríteni senki a saját maga által preferált táplálkozási szokásokat. Te mit szólnál hozzá ha holnaptól rendeletbe lenne adva hogy kötelező húst enned? Szerintem körülbelül azt mint én, ha meg akarnák tiltani hogy húst egyek. Biztosan nem repesnél a boldogságtól.
2016. jún. 12. 15:54
 36/41 anonim ***** válasza:
39%

#35: Ezt írtad:

"Már abba is beleszóljon a mindenkori kormány, hogy mit együnk?"

Ez azt jelenti, hogy az étkezési szokásaink mindenfajta regulációját megtagadod. Ebbe beletartozik a kannibalizmus kérdése is.

Az állításom nem az volt, hogy a húsevés bármilyen módon is összehasonlítható lenne a kannibalizmussal. Az állításommal az érved logikai inkonzisztenciájára próbáltam rávilágítani. A jelenlegi táplálkozási preferenciánk irreleváns annak eldöntésében, hogy bizonyos táplálkozási igényeinknek milyen morális, ökológiai illetve egészségügyi következményei vannak, és hogy ebből következően az állam szabályozza/tiltsa-e azt. A kannibalizmus példájából ez egyértelműen látszik.

2016. jún. 12. 16:37
 37/41 anonim ***** válasza:
46%

amig nem kotelezo mindenki azt propagal amit csak akar. nincs jelentosege, max annyi hogy ha erre a propagalasra feleslegesen sok penzt szurnak el eredmeny nelkul..

Valaki irta itt hogy NO el es mennyire sok a vegan es milyen egeszseges.... szegeny baratnomet 2 honapja kezelik korhazban olyan sulyos vashianyos anemiat kapott a vegan eletmodtol hogy alig birtak visszahozni a halalbol.

kb 30 eve volt vegan, mostantol nem az mert valasztani kellett hogy vegan marad vagy eletben marad.

2016. jún. 14. 13:52
 38/41 acelsziv ***** válasza:
77%
37: szomorú, ami a barátnőddel történt, de tegyük hozzá, hogy rengeteg magas vastartalmú növény van. Tehát ő nemcsak vegán volt - önmagában ez még nem halálos dolog - hanem nagyon nem figyelt oda a táplálkozására.
2016. jún. 14. 14:14
 39/41 anonim ***** válasza:
56%
A kormányt nem érdekli a sorsunk, csak a pénzünk. Szerintük 47 ezer forintból meg tudsz élni. Szerinted futja ennyiből húsra?
2016. jún. 16. 01:24
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

38 as

azt allapitottak meg a teszteken hogy a szervezete nem kepes felvenni a novenyekben levo vasat azert lett anemias.

en husevo vagyok es megis kell szednem kiegeszitot mert gyerekkorom ota nem tudja a szervezetem feldolgozni a taplalekbol szedett vasat ezert injekcio formaban is kapnom kell 3 havonta.

2016. jún. 17. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!