Helyeselnéd, ha a kormány propagálná a veganizmust, vagy legalább a vegetarianizmust?
Utolsó, ezt a blikkben olvastad?
Remélem tudod, hogy egy körültekintő vegán diéta még a WHO szerint is megfelelő gyermekeknek :)
#35: Ezt írtad:
"Már abba is beleszóljon a mindenkori kormány, hogy mit együnk?"
Ez azt jelenti, hogy az étkezési szokásaink mindenfajta regulációját megtagadod. Ebbe beletartozik a kannibalizmus kérdése is.
Az állításom nem az volt, hogy a húsevés bármilyen módon is összehasonlítható lenne a kannibalizmussal. Az állításommal az érved logikai inkonzisztenciájára próbáltam rávilágítani. A jelenlegi táplálkozási preferenciánk irreleváns annak eldöntésében, hogy bizonyos táplálkozási igényeinknek milyen morális, ökológiai illetve egészségügyi következményei vannak, és hogy ebből következően az állam szabályozza/tiltsa-e azt. A kannibalizmus példájából ez egyértelműen látszik.
amig nem kotelezo mindenki azt propagal amit csak akar. nincs jelentosege, max annyi hogy ha erre a propagalasra feleslegesen sok penzt szurnak el eredmeny nelkul..
Valaki irta itt hogy NO el es mennyire sok a vegan es milyen egeszseges.... szegeny baratnomet 2 honapja kezelik korhazban olyan sulyos vashianyos anemiat kapott a vegan eletmodtol hogy alig birtak visszahozni a halalbol.
kb 30 eve volt vegan, mostantol nem az mert valasztani kellett hogy vegan marad vagy eletben marad.
38 as
azt allapitottak meg a teszteken hogy a szervezete nem kepes felvenni a novenyekben levo vasat azert lett anemias.
en husevo vagyok es megis kell szednem kiegeszitot mert gyerekkorom ota nem tudja a szervezetem feldolgozni a taplalekbol szedett vasat ezert injekcio formaban is kapnom kell 3 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!