A Fidesz mennyire fogja tönkretenni az országot? Be fogja stoppolni a béreket, hogy még több jusson a nagytőkének? Mit ad el, még több piacot az Eu nak?
11.24:csak az igen kevés lesz,azoknak,akiknek nem lesz pénze lakni,enni.
Én pl kimehetek külföldre,mert nincs egy halom adósságom,tehát abból amit kint keresnék meg tudnék élni ...De aki milliókra el van adósodva itthon,az nem tud kint lakást fenntartani,meg itthon adósságot fizetni.
Azoknak sanyi.....
66
11:09:
A férjem tanul (most is iskolában van), hogy olyan szakmája legyen, ami most is keresett, és jól fizet. Nem kérünk alamizsnát, soha nem is kértünk. Csak dolgozni akarunk, semmi mást. És persze azt, hogy amiért megdolgoztunk, azt ne vehessék többé el tőlünk azok, akiknek a Darius kincse sem elég.
A lakásom az elmúlt években került veszélybe, és még az is lehet, hogy elveszítem. De legalább a hitem megmaradt, hogy érdemes újrakezdeni, mert ezután nem történhet meg velünk mégegyszer az, hogy hiába dolgozunk, mégis csődbe megyünk...
Ha ti az esélyt sem akarjátok megadni az új kormánynak, az ellen én nem sokat tehetek. A "csoda", ha úgy tetszik, akkor is megtörténik, ha ti nem hisztek benne. A csoda tegnap este megtörtént... Mindent megkaptunk, amire vágytunk. Összefogást, közös akaratot, lehetőséget. A többi rajtunk múlik.
Ha ti az esélyt sem akarjátok megadni az új kormánynak, az ellen én nem sokat tehetek. A "csoda", ha úgy tetszik, akkor is megtörténik, ha ti nem hisztek benne. A csoda tegnap este megtörtént... Mindent megkaptunk, amire vágytunk. Összefogást, közös akaratot, lehetőséget. A többi rajtunk múlik.
Nem akarod megérteni hogy nincs új kormány!
Orbán ugyan azokat a köröket szolgálja mint az MSZP, ugyan úgy semmi értelme nem lesz a munkádnak.
Ugyan úgy elveszeik a lakásod hiába dolgozol, mert Orbán is a nagytőke rabja, és bekussol ha rászólnak a bankok, a multik, az Eu. Semmi nem fog változni. A Fidesz is egy fej nehéz béna kacsa.
11.28:talán a hiteled marad meg....
mert nem fogja a ház ára fedezni.
Dolgozni meg sokan akarnak.Na ők azok,akik nem fognak segélyeket kapni...meg munkát se!
66
11:31 "A nagycsaládosokat támogatja a fidesz.Mindenki tudja hogy "kik a nagycsaládosok".Fehér embernél a mai világban ez nem túl gyakori."
És szerinted miért nem? Miért nem mernek a családok második, harmadik gyereket vállalni? Azt mondták 8 évig, hogy veszélyben a nyugdíjasok, mert nincs fiatal akik megtermelik majd a pénzt évek múlva. Akkor? Hülyeség támogatni a nagy családosokat? A nem "fehér ember" megélhetése is függ az ország helyzetétől. Meghatározás nélkül, hogy kikről van szó: Van köztük is biztosan sok, akik szeretik az életet és nem csak a balhé miatt. Szeretnének tanulni, kilépni a mocsokból, de nincs társadalmi és gazdasági esélyük rá. Szerintem nem mennének el sokan dolgozni, ha lenne kereslet a munkájukra? A régi nevek a mesterséget takarják. Nem dolgozott két kezével -senkit nem megbántva-
a kovács, kolompár, halász, kanalas, rézműves, szenes, fésűs, kalányos...
Nos ezek ősi nevek és nem "fehér" nevek...
És igenis nem csak vezetőkre, managerekre, diplomás emberekre van szükség, hanem mindenkire. De amíg valaki a lehetőségei és képességei miatt nem tud dolgozni, mert nem kell a munkája, az ösztönösen meg fogja oldani, hogy másból éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!