A Fidesz mennyire fogja tönkretenni az országot? Be fogja stoppolni a béreket, hogy még több jusson a nagytőkének? Mit ad el, még több piacot az Eu nak?
Nem fogja tönkre tenni az országot.
Szerintem csak álmodozol és a saját hülyeségedet nyomod.
Kihúzza az országot az adósságspirálból, amibe az mszp-szdsz koalíció taszította.
10.39:és hogy húzza ki,apuka kőbányáit eladja?
Nem.Megszorít.Úgy ahogy akar.És nem lesz senki a parlamentbe,aki megállíthatná.Lesz itt leépítés,ingatlanadó,áremelkedés dögivel...
Te ne álmodozz.
Diktatúrát szabadítottatok az országra.
Nem szimpatizálok a fidesszel, de más választásuk nincs. Inkább ők, mint a jobbik meg az mszp.
4 év alatt nem lehet csodát művelni, ezzel jó lenne megérteni. 4 év nem sokra elég.
Más választásuk nincs. Nem folytathatják ott ahol az mszp, mert azzal csak ők vesztenének. Ők se hülyék...
Nem tudom, hogy miért nem értik meg a jobbiknyikok, hogy a fideszes pártszimtatizánjok a jobbikosokkal szemben nem várnak csodát a saját pártjuktól... A jobbik programja maga egy csoda, max 50 év alatt lehetne megvalósítani. Szemben a fideszé reálisnak tűnik. Nem kiabálnak össze vissza, és hazudoznak össze-vissza, mint a kedves jobbik katonák...
Miről beszélsz!
Nincs semmi programja a Fidesznek csak egy halom zagyvaság minden konkrétum nélkül!
Akkora ökörségeket írnak, közben meg alapvető kérdésekre nem válaszolnak.
"Szemben a fideszé reálisnak tűnik. Nem kiabálnak össze vissza, és hazudoznak össze-vissza, mint a kedves jobbik katonák...
"
te miről beszélsz a Jobbik meg a fidesz program sok helyen össze cseng :D
el vagy tévedve barátom
jó a fidesz lehet nem akar magyar gárdát meg csendőrséget
na bumm xD
Szerintem már nincs is mit eladni.
Azoknak, akik csodát várnak a Fidesztől, csak annyit, hogy sz*rból nem lehet várat építeni, főleg, ha tovább lopják az alapanyagot.
Valaki fideszes mondja már meg ha a jobbik beterjeszti a csp3 gyerekig utána adókedvezmény tv módosítást azt a fidesz támogatná?
A földtörvény módosítást támogatná(50+1%-os törvény) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!