Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz az eredményeket látva?

Örülsz az eredményeket látva?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Hogy örülök-e?

Dávid Ibolya méltó módon úgymond szépen le mondott.

Lendvai Ildikó még ilyenkor is csak a rosszat sejti,és azt hiszi valami nem volt tiszta a választásokon..

Orbán Viktor hatalmas sikert ért el..A jobbiknak is hatalmas sikere van,ha belegondolunk abba,hogy nem sokkal előzte meg az MSZP.

IGEN!Örülök neki..Talán egy kicsit jobban örültem volna ha a Jobbik lett volna a második...De így is nagyon jó!

2010. ápr. 12. 00:04
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
00:04 többel előzte meg az MSZP a Jobbikot, mint az EP választásokon.
2010. ápr. 12. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Igen,csak egy-két dolog nem tetszik: a Jobbiknak kellett volna a 2.-nak lennie és nekem furcsa az LMP térhódítása is.
2010. ápr. 12. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem örülök, mert az lett volna a jó, ha a Jobbik nyeri meg a választást.

Nekem nagyon gyanús a Fidesz fölénye...

2010. ápr. 13. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Annak nem örülök,hogy az Lmp bekerült!!Egy ilyen párt ahol sárga labdákat dobálnak,elég idi@ták,egy bohóc párt!Akkor már inkább az mdf jutott volna be az lmp helyett!
2010. ápr. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!