Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen eredményeket értünk el...

Milyen eredményeket értünk el a romák integrációjával, és mennyi pénzt öltünk bele?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 08:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%

1: Mit jelent (számodra) a romák integrációja, pontosan, számokkal, adatokkal illusztrálva?

2: Kiket értesz a "roma" szó alatt?

3: A közvetlenül, vagy a közvetve is beleölt pénzekre gondolsz?

4: A többi kisebbség integrációjára miért nem kérdeztél rá?

Ha sikerül csupán a fenti kérdésekre pontost választ adnod, tárt karokkal várnak a EP-ben, mivel épp Magyarországnak kéne kidolgoznia a romastratégiát.

2011. febr. 23. 08:21
 2/16 A kérdező kommentje:

1.Természetesen társadalmi integrációra gondoltam. Számokat, adatokat nem közlök, mert MÁS VÉLEMÉNYÉRE vagyok kíváncsi.

2.Nagyon jól tudod, hogy kiket értünk roma szó alatt, felesleges kérdést tettél fel.

3.Ami a témához kapcsolódik, mindenre.

4.Miért ne én dönthetném el, hogy melyik népcsoport integrációjára kérdezek rá? Te miért nem boncolgatod mondjuk a ruszinok helyzetét Magyarországon?

5.Miért nem a kérdésre válaszolsz?

2011. febr. 23. 08:52
 3/16 iDev ***** válasza:
76%

Első válaszadó!

"4: A többi kisebbség integrációjára miért nem kérdeztél rá?"

Gondolom azért, mert a többi kisebbség nem lóg ki a társadalomból, és nem került olyan helyzetbe, hogy a származása miatt előnyöket élvez.

Amúgy meg ha válaszolni nem tudsz, akkor miért provokálod a kérdezőt?

2011. febr. 23. 09:17
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Semmit nem érteünk el, és nem is fogunk, ezt már több szociológus is megmondta. Nem akarnak beilleszkedni és kész. Az sem teljesen igaz, hogy csak a vezetők tették zsebre az összes pénzt, mert rengeteg cigánytelepet felszámoltak, sok cigány család kapott új lakást (magyarnak nem jár). Csak éppen azokat is lelakták. Soha nem fognak beilleszkedni, ebben biztos vagyok.
2011. febr. 23. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos az integrációt főleg pénzbeli juttatás formában képzelik el a kezdetek óta a nagyokosok.

De akinek első az, hogy fux legyen a kezén, nyakán és kenyérre nem futja, annak miért adunk?

Ha még többet kap, azt sem kenyérre költi (annál még előrébb vannak az élvezeti cikkek), hiszen úgyis kap még!

Az a kérdés, mennyibe fog ez még kerülni?

Arányos lesz-e a szaporodás mértékével és ezt a pénzt ki tudja-e termelni a csökkenő arányú eltartó réteg?

2011. febr. 23. 09:49
 6/16 anonim ***** válasza:
19%

Nem sok pénzt, elmondanám. Persze, elő lehet venni a magyarnemzetes demagógiát, de azt hiszem, a rendszerváltás óta elköltött összeg nincs az egy évben az erdőkre költött pénz egynegyede.

A baj az, hogy hiába "integráljuk" a romákat, ha a buszon elülnek mellőle, ha nem kap állást, és ha az iskolákban külön c osztályokat hoznak létre. Sőt, elmondanám, egyszer felvételiztettem középiskolában, és bizony láttam, hogy voltak olyan jó képességű tanulók, akiket nem vettek fel rasszizmusból.

Nesze neked integráció.

2011. febr. 23. 10:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi eredmény,és rengeteg pénzt kapnak "segíj"-nek!

A pofályuk egyre nagyobb,egyre mocskosabbak,és egyre többet fenyegetik a népet!

Én integráció alatt a népet terrorban tartó cigányok(és magyarok)munkatáborba zárását,és a Szemet-szemért,fogat-fogért elv"alkalmazását"tartanám!

2011. febr. 23. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
pofályuk... te se az eltéről írtál, ugye?
2011. febr. 23. 12:53
 9/16 anonim ***** válasza:
55%

dubiis libertas:

talán először nekik kellene nyitni nem gondolod? nekik kellene mutatni a szándék jelét, hogy változni akarnak, hogy nem akarják bántani a többieket, el akarnak érni valamit.

nem gondolod?

talán akkor csillapodna az előítélet.

ha téged átbsznak egy boltban, rohadt kaját kapsz és lehúznak pénzzel és utána te mégis visszamész "nyitni" feléjük, mert szerinted megjavulnak, akkor tudod mi leszel? balek, palimadár.

ez megy itt is.

én nem leszek palimadár, hogy ne legyek előítéletes a cigányokkal szemben.

2011. febr. 23. 12:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Lehet itt programokat indítani, pénzt beleölni, a mentalitással van baj.
2011. febr. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!