11/18 anonim válasza:
Ja igen, voltam Egyiptomban és Tunéziában és elhihetitek, nem tetszett, amit ott láttam. Nem akarom az ottani állapotokat és lakosokat Magyarországra.
persze, turistaként szemlélni tényleg érdekes, de abszolút nem élnék abban a putriban.
12/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó 5 komment: ez nem kapcsolódik a témához, vagy privátban beszéljetek vagy sehol.
2016. jún. 7. 23:46
13/18 anonim válasza:
Nem vagyok Schiffer rajongó, de most teljesen egyetértek vele.
14/18 anonim válasza:
Igazából ugyanazt mondta, mint amit én is gondolok. Afrika az afrikaiaké? Ázsia az ázsiaiaké? Európa mindenkié? Hát kruvára nem. Ráadásul ha megnézi valaki a kontinensünk lakosságát, így is gyönyörűen sokszínű.
15/18 anonim válasza:
Ebből az szűrődik le, hogy a Schiffer a legértelmesebb (volt) a balfenéken, a többi meg....
16/18 anonim válasza:
csak idézni tudom saját magamat, amit egy korábbi Schiffer megmozdulásra reagáltam:
"Schiffer egy jellemtelen senkiházi, aki azt mond, amit nem szégyell, mert teljesen lényegtelen ember nulla felelősséggel."
17/18 anonim válasza:
Ha minden zsidó olyan lenne, mint Schiffer (mert Schiffer zsidó származású, bármennyire is fújnak rá most a balliberók) akkor hazánkban nem lenne antiszemitizmus.
18/18 anonim válasza:
17: Ez nagyon így van. Nagyon-nagyon. Hatás, ellenhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!