# 2/2 Időpont ma 21:40
Az LMP a büdös életben nem tartozott a "baloldal" közé, nem is értem miért akarod összemosni velük.
Látszik, hogy fingod sincs kik ők.
Pedig a legtöbb eleme az ideológiájuknak baloldali.
Baromságot beszél.
Az egyetlen, fejlődőképes kultúra az európai, a többi csak valami félállati társadalmat eredményez.
Ha megfigyeled, az európai országokon kívül nem nagyon van fejlett kultúra a világban, esetleg Japán és Dél-Korea, de ők is csak azért, mert rengeteg európai elemet magukra vettek, ami segítette az előmenetelüket.
De ha megnézel egy indiai, afrikai vagy dél-amerikai kultúrát, akkor mind csak mocskot eredményez.
"De ha megnézel egy indiai, afrikai vagy dél-amerikai kultúrát, akkor mind csak mocskot eredményez."
Ja, csak azt tudnám, hogy az ilyen bátor állításokat tevőkről miért derül ki mindig, hogy életükben nem jártak messzebb a horvát tengerpartnál és a nagy szaktudásukat a kurucinfón olvasott hazugságokra alapozzák? :DDDD
Jártam már Lengyelországban, Izraelben, Angliában, Skóciában, Egyiptomban és Tunéziában is, szóval befoghatod a szádat. :)
De amúgy igen, a horvát tengerparton is voltam már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!