Schiffer András tett egy szívességet a Fidesznek?
Nem, az LMP már eddig sem ért semmit a Fidesz ellen.
Meglátásom szerint, a politikához undorító, gátlástalan emberek kellenek, akiknek van vagy 20 centi vastag bőr a pofáján. Schiffer egyáltalán nem volt ilyen, ő tényleg megpróbált becsületes lenni, de mint a tisztaszívű, szelíd és csendes emberek általában, ő sem tudta felvenni a versenyt ezzel a pszichopata, nagypofájú, elmebeteg embertípussal. Ez egyébként az átlagemberek életben is így van, nem csak a politikában.
Éveken át hadakozott velük és felőrölték őt idegileg. Nem bírja tovább, ezért lelép. Meg tudom őt érteni.
#1: Valamilyen szinten minden frakcióval rendelkező párt ért valamit a Fidesz ellen. Főleg hogy neki volt hangja, most helyére olvastam a Schmuck Erzsébet fog ülni, esélye nem lesz Viktornak vagy Lázárnak odaszólni úgy hogy ne röhögnék majd ki. Erejét veszti a párt, és vége.
Másik dolog...már volt hogy az LMP-sek közül feladták, vagy elmentek, de aki belekezdett az tudta nem lesz gyerekjáték...de ha igazán akarna bizonyítani a választók felé akkor nem adja fel félúton.
Amúgy szerintem Vonának is ez lesz a sorsa.
Rajta is látom, hogy már nagyon rezeg a léc.
Igazából nekem az volt a furcsa, hogy eddig bírta. Nekem mindig is egy ilyen nyugisabb embertípusnak tűnt, egyáltalán nem éreztem soha, hogy valóban egy radikális párt élére való.
Mondhatsz akármit, nekem akkor sem tűnt fel, hogy Schiffer akkora nagyágyú lett volna a Fidesz ellen az utóbbi 6 évben.
Most az, hogy a Parlamentben néha beszélt Orbán ellen, szerinted mennyit nyomott a latban Magyarország politikai életében? mert nekem úgy tűnik, hogy az LMP még mindig ott tart, ahol tartottak 6 évvel ezelőtt ilyenkor.
Megszűnik a felesleges és a kezdetektől fogva értelemtlen bohóc mikropárt? Halleluja!
A piros kezet gondolom nem kell megmutatnom merre találjátok. :)
#5 jelenleg a te mikropártodnak kb tízszer akkora a támogatottsága, mint a legnagyobb országgyűlésen kívüli párté (Munkáspárt), aki zsinórban kétszer be tud jutni az országgyűlésbe egyedül, az nem pikropárt.
Persze úgy lehet ferdíteni a valóságot ahogy akarod, egy konzerv tonhalra is lehet mondani hogy zöldség.
Sajnos nagyon kevés a normális ember a politikai elitben.
Milyen félúton? Nem tűnt fel, hogy az LMP már lefutott?
Félút az valahol 2010-2014 között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!