Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schiffer András tett egy...

Schiffer András tett egy szívességet a Fidesznek?

Figyelt kérdés
Mint kiderült, és elmondta, lemond és otthagyja a Parlamentet. Ezáltal egy olyan személy megy el aki azért tudott jól érvelni és Orbán Viktornak esetekben kellemetlen percet okozni. De ami ennél is nagyobb szívesség....hogy ezzel a lépéssel 2018-tól biztosan kiírja az LMP-t a köztudatból, nélküle nem lesz meg a bejutási küszöb, egy ellenzéki párttal kevesebb lesz.
2016. máj. 31. 08:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem, az LMP már eddig sem ért semmit a Fidesz ellen.

Meglátásom szerint, a politikához undorító, gátlástalan emberek kellenek, akiknek van vagy 20 centi vastag bőr a pofáján. Schiffer egyáltalán nem volt ilyen, ő tényleg megpróbált becsületes lenni, de mint a tisztaszívű, szelíd és csendes emberek általában, ő sem tudta felvenni a versenyt ezzel a pszichopata, nagypofájú, elmebeteg embertípussal. Ez egyébként az átlagemberek életben is így van, nem csak a politikában.

Éveken át hadakozott velük és felőrölték őt idegileg. Nem bírja tovább, ezért lelép. Meg tudom őt érteni.

2016. máj. 31. 08:37
 2/13 A kérdező kommentje:

#1: Valamilyen szinten minden frakcióval rendelkező párt ért valamit a Fidesz ellen. Főleg hogy neki volt hangja, most helyére olvastam a Schmuck Erzsébet fog ülni, esélye nem lesz Viktornak vagy Lázárnak odaszólni úgy hogy ne röhögnék majd ki. Erejét veszti a párt, és vége.

Másik dolog...már volt hogy az LMP-sek közül feladták, vagy elmentek, de aki belekezdett az tudta nem lesz gyerekjáték...de ha igazán akarna bizonyítani a választók felé akkor nem adja fel félúton.

2016. máj. 31. 08:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem Vonának is ez lesz a sorsa.

Rajta is látom, hogy már nagyon rezeg a léc.

Igazából nekem az volt a furcsa, hogy eddig bírta. Nekem mindig is egy ilyen nyugisabb embertípusnak tűnt, egyáltalán nem éreztem soha, hogy valóban egy radikális párt élére való.

2016. máj. 31. 08:43
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Mondhatsz akármit, nekem akkor sem tűnt fel, hogy Schiffer akkora nagyágyú lett volna a Fidesz ellen az utóbbi 6 évben.

Most az, hogy a Parlamentben néha beszélt Orbán ellen, szerinted mennyit nyomott a latban Magyarország politikai életében? mert nekem úgy tűnik, hogy az LMP még mindig ott tart, ahol tartottak 6 évvel ezelőtt ilyenkor.

2016. máj. 31. 08:48
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Megszűnik a felesleges és a kezdetektől fogva értelemtlen bohóc mikropárt? Halleluja!

A piros kezet gondolom nem kell megmutatnom merre találjátok. :)

2016. máj. 31. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:

#5 jelenleg a te mikropártodnak kb tízszer akkora a támogatottsága, mint a legnagyobb országgyűlésen kívüli párté (Munkáspárt), aki zsinórban kétszer be tud jutni az országgyűlésbe egyedül, az nem pikropárt.

Persze úgy lehet ferdíteni a valóságot ahogy akarod, egy konzerv tonhalra is lehet mondani hogy zöldség.

Sajnos nagyon kevés a normális ember a politikai elitben.

2016. máj. 31. 09:19
 7/13 anonim ***** válasza:
30%

Milyen félúton? Nem tűnt fel, hogy az LMP már lefutott?

Félút az valahol 2010-2014 között volt.

2016. máj. 31. 09:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, mert egy értelmes ember, és megértem, mert nyilván nem lehet ezt elviselni, ami a politikai éltben zajlik.
2016. máj. 31. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Az LMP külön utassága egyszer már segítette orbánt. Remélem még egyszer nem fogja.
2016. máj. 31. 10:01
 10/13 A kérdező kommentje:
#7: Szerintem nem érted. 2014-es választás és 2018-as választás között 2016 a "félút".
2016. máj. 31. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!