Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért igyekszik a ballib...

Miért igyekszik a ballib média az egyébként jogos Soros kritikát úgy bagatellizálni, mintha gyíkemberekről beszélt volna bárki is?

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 14:37
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
12%

Tök mindegy miket irkáltok, a liberálisok (mint pl. tetro) mindenféleképpen ki fogják törölni a válaszaitokat. Innen is vagy 10 válasz ki lett törölve. Ugyanis volt egy hatalmas bűnük a válaszolóknak: Nem értettek egyet a liberális elképzelésekkel.

Az imént engem is letiltottak, mert kritizálni mertem őket és ami még ennél is rosszabb, még forrásokkal alá is tudtam támasztani a mondandómat.

Szerintem az is csak idő kérdése, hogy a #20-as válaszoló mikor lesz kitiltva.

Csúnya dolog nem érteni egyet a liberálisokkal...

A liberalizmus mindenkivel toleráns! (kivéve azokkal akik mást gondolnak).

A kommunizmusban is mindenki boldog volt! (miután legyilkolták azokat, akik nem)

Mivel kétféleképpen mehetnek a dolgok: Egyetért mindenki a liberálisokkal. Vagy tömegével "tűnnek el" a válaszok.

2016. jún. 5. 20:29
 22/29 anonim ***** válasza:

"Szerintem az is csak idő kérdése, hogy a #20-as válaszoló mikor lesz kitiltva."

A 47%-os kommentelő, aki linket mellékelt, arra gondolsz?

Csak mert más is lehetett előtte, csak törölhették azt a 20-ast!

A kérdésedre, hogy mikor lesz kitiltva?

A válasz egyértelmű!

Ha többször megszegi a szabályt (3x, ha jól tudom), akkor kicsaphatják!

2016. jún. 5. 20:54
 23/29 tetro ***** válasza:

20.29

tudom számodra ezt nehéz elképzelni, de valakivel nem egyetérteni, vagy masszívan anyázni nem teljesen ugyanaz. hasonló, de azért van köztük különbség. és ha valaki nem szereti ha anyázzák, akkor az attól még nem biztos hogy liberális. ha pedig valaki képtelen egy fél oldalnyi szabályzatot felfogni és betartani, attól még nem lesz ő a szerencsétlen elnyomott aki csak kimerte mondani az igazat.

2016. jún. 5. 21:09
 24/29 tetro ***** válasza:

21.44

nem tudom. látni kellene egyben az eredeti kommentet, és akkor fél pillanat alatt rá lehetne jönni, hogy mi lehetett vele a gond.

2016. jún. 5. 22:01
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem új dolog, hogy egy adott kormány egyik pillanatról a másikra céltáblára tesz egy korábban mellőzött főellenséget, ezzel az egyszerű emberek gyűlöletét rájuk irányozva, hogy addig se a vezetők visszaéléseivel foglalkozzanak. Számtalanszor működött már, hogy elég az országot romba döntő kapitalistákra, kommunistákra, nácikra, zsidókra mutogatni, és ezzel akár addig is le lehet foglalni az embereket, amíg már élelmiszerjegyért állnak sorban.

Nálunk pontosan ez megy most is, még 6 év után is hallani elszórt "Gyurcsány a hibás" megszólalásokat, de itt a migránsprobléma is, ami nagyon érzékeny dolog, és csak racionális, következetes politikával lehetne kezelni, de a kormány nem bírt ellenállni a magas labdának és egy félelemre épített gyűlöletkampányt ráhúzott a témára (hatalmas sikerrel, amiről nagyban tehet a baloldal is, meg a nyugati hozzáállás, de ez nem ide tartozik). És mivel már kezd unalmassá válni ez a téma is, előkotorták a jó öreg Sorost, akinek az ármánykodásáról semmi konkrét bizonyítékuk nincs, de könnyű gyűlölni, mert gazdag, amerikai, liberális értékrendet követ, ráadásul feltehetően zsidó is. Tessék mindenkinek választani akár többet is, hisz egy ilyen sátáni ellenféllel szemben nem érünk rá azzal foglalkozni, hogy itt-ott pár százmillió forint újra és újra "elveszíti közpénz jellegét".

2016. jún. 6. 08:58
 26/29 A kérdező kommentje:
hát tetro újra törölték... mond meg te mi volt vele a baj
2016. jún. 6. 12:39
 27/29 tetro ***** válasza:

12.39

bocsáss meg de nem emlékszem a kommentedre. látni kellene, hogy tudjuk miért törölhették.

2016. jún. 6. 13:24
 28/29 anonim ***** válasza:
27%
Látatlanul megmondom, hogy azért törölték, mert a kötelező liberális véleménnyel ellentétes dolgokat írtál benne. Egyszerűbb lenne egyébként, ha elküldenéd tetrónak priviben (meg nekem is, most már kíváncsi vagyok).
2016. jún. 6. 14:24
 29/29 tetro ***** válasza:

14.24

a nélkül hogy azt láttad volna mi történet, te látatlanul az okát is tudod. egy valódi sámánhoz van szerencsénk.

2016. jún. 6. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!