Voltál szavazni? Kort, nemet
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 19:09
22/41 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna hogy ennyi nő is politizál itt és érdekli őket..,de örülök neki!! 29F
23/41 anonim válasza:
Voltam. 36/N
Milyen érdekes, nem szerepelt a kérdésben, hogy melyik pártra szavaztunk. Jobbik-osok mégis milyen fontosnak érzik ezt megosztani...
24/41 anonim válasza:
igen és a tesom is jött velem(20) és ő is szavazott
25/41 A kérdező kommentje:
mennyi időt álltatok sorba?
2010. ápr. 11. 19:24
26/41 anonim válasza:
"Milyen érdekes, nem szerepelt a kérdésben, hogy melyik pártra szavaztunk. Jobbik-osok mégis milyen fontosnak érzik ezt megosztani..." Feltünési viszketegségben "szenvednek":DD
28/41 anonim válasza:
semennyit:) Ment tesóm, én, apu, mamám és ennyi:D
29/41 anonim válasza:
épp mehettünk be. de szomszédos körzet, (a másik teremben) kígyózott ki az egész iskolafolyosón (gondolom, ők egy órát biztos..)
30/41 anonim válasza:
Én semennyit, mert helyi lakos vagyok. Aki igazolással jött, az két órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!