Miért Erdélyben építtet MAGYAR kórházat a Fidesz és miért nem ITTHON?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 20:08
11/22 anonim válasza:
Inkább mint a "sokdiplonyos" mérnökökre menjen a pénz.
12/22 anonim válasza:
Ide minek kórházat létesíteni!? Magyarország jobban teljesít. Nem tudtad?
13/22 Rubicon87 válasza:
Kapcsolat építés az anyaország és a külhoni magyarok között.
14/22 anonim válasza:
Kapcsolatot lehet stadionnal is építeni.
15/22 anonim válasza:
Amit nem èrtek az az,hogy minek Újvidèkre küldik a pènzt amikor mára ott alig van magyar. Èszakabbra több èrtelme lett volna mert ott legalább mèg nèhol többsègbe is vagyunk
16/22 anonim válasza:
muvel lusta vagyok guglizni leirnatok hogy hova is epitettek?
es hogyne vegyetek egy kalap ala mindenkit, az en szavazatomat nem vette meg senki mivel nem szavazok meg a romanokra sem, nemhogy a magyar politikusokra.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem épített, hanem ÉPÍTTET!!!
A 2 nem ugyanaz, utolsó!
2016. jún. 3. 17:40
18/22 anonim válasza:
akkor legyen epittet, arra vagyok kivancsi hogy hova?
mert mindig megkapjuk hogy bezzeg mennyit koltenek rank, az meg mas kerdes hogy igazabol mennyi is jon a hataron at, de en a 30 ev alatt egy vacak forintot nem kaptam a magyar allamtol.
20/22 anonim válasza:
Mi le vagyunk szarva, az erdélyiektől még remélhet szavazatokat. Sunyi patkány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!