Mennyi kórházat újítanak fel egy év alatt Magyarországon?

Csak az agymosó propaganda reklámokban "nagy boldogan, örömmel" említik, hogy EU forrásból újítottak fel 160 Kórházat...
Hát... mit is mondjak?
Csak nézni kell, milyen siralmas állapotban van a Debreceni Kenézy Kórház!
Nem szabad annak bedőlni, amit a Fidesz mond!

Sajnálatos módon a felújítások 80-90%-a "optikai tuning" gépbeszerzés csak a nagyon kis része.
Az EU szigetelésre, napelemekre, festésre ad, de ez nem igazán javít az eü helyzetén.
Komolyan kérdezem! - Ha nem értettek hozzá minek írtok ökörségeket????
A 2-esnek pedig elárulom ha már ennyire tájékozatlan, hogy a Kenézy kórházban ép most lett kész a felújítás.

Ez mind Fidesz média!
És te a médiának hiszel, vagy a szemednek?
Őszintén mondd már meg nekem, kérdező?

Marhára nem lett színvonalasabb a Kenézy szolgáltatásai,a várólista is katasztrofális!
Egy ismerősöm az egészségügynél dolgozik és ő mondta nekem, hogy az egyik betegnek 6 HÓNAPOT KELL VÁRNIA a műtétre!
Hol itt a színvonal, mi???
Mert egyáltalán nem javult!!!

"A beruházás 1 milliárd 880 millió forintba fog kerülni. Egy budapesti cég, a HC Építő Kft. végzi el a felújítási munkálatokat"
"Még annyit tennék hozzá, hogy ehhez a projekthez egy 250 milliós orvostechnikai műszerfejlesztés fog kapcsolódni,"
Hol írtam hülyeséget?
Kb 2 Mrd-ból 1/8-ad azaz 12,5% műszer, és a többinél is "épületrekonstrukció".
4-es voltam.
""Ez mind Fidesz média!
És te a médiának hiszel, vagy a szemednek?""
Ja! Igen!
Ez fidesz média. Kiraktak egy makettet és azt fényképezték. A kórházak nem lettek felújítva.
Mennyi "sötét" ember van ebben az országban. Ezért nem jutunk sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!