Ha a kormány betiltja a szcientológiát, akkor a liberálisok mind tüntetni fognak majd ez ellen?
# 10/10 Időpont ma 22:21
Logikus következtetés. Szóhasználat, stilisztika hamarabb elárul, mint hinnéd.
# 11
Pedig csodák-csodájára nem vagyok fideszes. Nem is szavaztam még a fideszre. És nem is nagyon tervezek.
Attól még, hogy valaki nem ért egyet a liberálisokkal, nem feltétlenül fideszes.
"Attól még, hogy valaki nem ért egyet a liberálisokkal, nem feltétlenül fideszes."
De gondolom fordítva már nem így van, ahogy a kérdésedből kiderül...
# 13
Fordítva sincs így. Például erre a kérdezőre se mondanám, hogy liberális, csak mert nem ért egyet a fidesszel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__782..
Én ateista vagyok,leginkább agnosztikus ateista.
Felőlem mindenki abban hisz,amiben akar,legyen az keresztény,muszlim,buddhista vagy éppen szcientológia,amíg ezeket az "értékeket" rám nem kényszeríti...
ma 07:14
A baloldal képviseli a keresztény értékrendeket?
Lehetséges. De, hogy nem Magyarországon az biztos.
A keresztény hit és vallás két külön dolog.
De a többinek is vannak fanatikus hívei,és vannak akik másokat használnak ki általa.
Szerintem a vallással addig nincs gond,amíg a hívei összejárnak és a saját elveik szerint élnek,de amint gyűlölködésre,gyűlöletkeltésre használják az már baj.
Kérdező,igen,egyes szélsőjobboldali emberek a vallás nevében embereket uszítanak mások ellen..
A baoldali emberek között is vannak vallásosak,de ők nem szoktak mások ellen uszítani...A baloldal sokkal szociálisabb,humánusabb elveket vall.Egyesek ezeket keresztényi elveknek vallják,mások csupán emberi jogoknak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!