Most azt hiszi a kormány, hogy ha átnevezik a KLIK-et akkor azzal el van minden intézve? Vagy majd erre akarnak hivatkozni, hogy ők igenis megszüntették azt ami ellen (is) tiltakoztak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 18:36
1/7 anonim válasza:
Miért hiszik a tanárok, hogy a Klik megszüntetése megold bármit?
2/7 anonim válasza:
Nemcsak átnevezik a KLIK-et, hanem tárgyalnak is a tanárokkal.
3/7 anonim válasza:
Majd KLATTY lesz a neve és orbán réjcsel lesz a góré
4/7 anonim válasza:
Igen. Történt már olyan, hogy valamit valóban megoldottak volna? Ugyan, ugyan.
5/7 anonim válasza:
Én is pont erre gondoltam, de még nincs semmi eldöntve, nem?
6/7 anonim válasza:
Az a helyzet hogy csak a kényszer hatására nyilatkozzák azt hogy megszüntetik a klik-et, de valójában csak a neve fog megváltozni és néhány jelentéktelen változást fognak végrehajtani, aztán megy minden tovább a régi szisztéma szerint. Ilyen látszatintézkedést számtalanszor láthattunk orbánéktól a hatévük alatt. Úgyhogy én egy szavukat sem hiszem el, és jólteszik ha a tanárok sem hisznek nekik, sunyi alattomos banda ez a fideszes banda jobb óvatosan kezelni őket.
7/7 anonim válasza:
Ugyan már, ezek nem hülyék, csak gazemberek és nem szakemberek. Időhúzás és taktika, hogy akkor is az legyen, amit a miniszterelnök sugall. Hiszen ő sugallja a pénzt is a miniszteri és államtitkári bérekhez, az ostoba aljanép azemberek meg majd megtermelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!