Támogatnátok egy olyan törvényt hogy egy bizonyos jövedelemszint (mondjuk a létminimum) alatt ne lehessen korlátlan számú gyereket vállalni (max 1-2)?
Nézd,van aki nem képződhet tovább,pontosan anyagi okok miatt. Tovább taszítanád a szegénységbe,és annyi boldogsága,motivációja sem maradhatna,hogy a gyermeke boldogulásáért küzd?
Amúgy a nagy fizetésre a magas végzettség sem garancia,nekem 2 középfokú,2 felsőfokú van,és mivel az egészségügyben dolgozom,nem keresem magam halálra.
Hova tennéd az elvett gyerekeket?
Nem gondolod-e,hogy a mai világban ,amikor bárki,bármikor lehet munkanélküli, a családok nagy részétől el lehetne venni a gyerekeket.
Tudod-e,higy a gyereknek,és a szülőknek ez mekkora érzelmi,lelki traumával járna? Belegondoltál te ezekbe?
Nem vagyok megélhetési gyerekcsináló, így igen.
De jobbnak látom azt, hogy egyszerűen vegyük el attól, aki nem tudja biztosítani a feltételeket.
Én egy olyan törvényt támogatnék, hogy mindenki legyen gazdag és boldog, és az emberek szeressék egymást.
Te komolyan nem látod ebben a logikai bukfenceket, hogy megnőne, az otthonszülések száma; nem jelentenék be a gyerekeket; mi lenne azzal, akit épp kirúgnak, de van félretett pénze; akit a rokonok kisegítenek; ha valaki gyakran vált munkahelyet, évente 6-7 alkalommal elvennék és visszaadnák a gyerekét; a vér szerinti anya akár mikor visszahozhatná a gyereket a gyámtól; ha nem adja oda, megindulna a fenyegetőzés; az esetek többsége látszatmegoldás lenne, hogy az anya olyan nevére íratja a gyereket, aki jól keres, de továbbra is ő neveli...
Amúgy te nem az a kérdező vagy, aki pár napja javasolta, hogy ha egy nő 120-as IQ alatt szül, azt zárjuk börtönbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!