Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg káros lehet az E-cigi,...

Tényleg káros lehet az E-cigi, vagy csak úgy gondolták, túl jó üzlet ez ahhoz, hogy ne a "Nemzeti" trafikok-é legyen ez is?

Figyelt kérdés
Tudom,most azzal jönnek,hogy nem segít a leszokásban,de én például nem ezt tapasztalom.Jópár munkatársam,ismerősöm szokott le a segítségével a dohányzásról.

2016. máj. 23. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Aki nem hülye annak nyilvánvaló az egész történet. Nem akarja engedni állambácsi, hogy a karmai közül kicsusszanjon ennyi leszokott dohányos.
2016. máj. 23. 19:09
 2/16 anonim ***** válasza:

A cigi drágulása miatt egyre többen tértek át az e-cigire, így várható volt a Fidesztől, hogy ezt is nemzetiesíteni fogják, mert nehogy már ebből ne a Fidesz gazdagodjon meg.

Amúgy meg az e-cigi se egészségesebb, és a leszokást se segiti, mivel abban is a nikotin a fő, függőséget okozó hatóanyag.

2016. máj. 23. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

"Nem akarja engedni állambácsi, hogy a karmai közül kicsusszanjon ennyi leszokott dohányos.

"

tehát akkor mégis volt a dohányboltoknak hatása?

2016. máj. 23. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát a kátrány károsítja a tüdőt, szóval nehogy ne legyen már egészségesebb.
2016. máj. 23. 19:15
 5/16 anonim válasza:
Igen az E cigi is káros mivel ugyanúgy tartalmaz nikotint. De szívjátok csak nyugodtan nem véletlen van ilyen sok tüdőrákos az országban...
2016. máj. 23. 19:21
 6/16 A kérdező kommentje:
#5:Lehet,hogy tartalmaz nikotint,de szerintem lényegesen kevesebbet.És az ismerősöknél,akikről írtam,zömmel csak az átmenet volt az E-cigi,mert legtöbbjük utána azt is "letette".Tehát nem arról van szó,hogy "átszoktak" rá.
2016. máj. 23. 19:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Viszont szerintem,aki bemegy egy trafikba E-cigit venni,sokkal könnyebben fog "kísértésbe esni" és inkább "rendes" füstölnivalót venni.
2016. máj. 23. 19:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatból, de amennyiben leszoktak E-cigi segítségével, legalább annyian szoktak rá divatból. Én támogatom a dohányosoknak a használatát olyan szempontból, hogy kevesebb káros anyaggal érik el függőségük kielégítését, de alapból az lenne a legjobb, ha rá se szoknának a dohányzásra.

A kormánytól pedig ne várjunk mást, egyértelmű hogy gazdasági szempontok szerint döntenek, a többi csak palást.

2016. máj. 23. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
*amennyien
2016. máj. 23. 19:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem káros, viszont annyival szarabb. Mintha valami mosószer párát szívna az ember.
2016. máj. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!