Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják sokat azt,...

Miért hazudják sokat azt, hogy a migránsokat csak ideiglenesen kell befogadni?

Figyelt kérdés

Papíron ideiglenesen.

De, mennyi azaz ideiglenes?50-60 év?

Addigra, fele állampolgárrá válik, mivel Nyugat-EU-ban nagyon könnyű állampolgárságot szerezni.

Meg, megnő a számuk a magas termékenységük miatt.

Ott van az a rengeteg koszovói albán.A háború, már 20 év volt.És hazamentek?Nem nagyon.

Melyik arab fog hazamenni a szétrombolt országába?

A nyakunkon marad az összes.

Ideje lenne befejezni ezt a bicskanyitogató hazudást, hogy csak ideiglenesen kell őket betelepíteni.

2016. máj. 22. 16:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Elhiszem, hogy mindenki újságból tájékozódik, de hány német vagy svéd jött ide, mert itt nincs muszlin?

és hány magyar ment ki?"

Röhögni fogsz,de én konkrétan 3 hollandot ismertem a 2000-es évek közepén, abból 2 azóta is magyarországon él, és a harmadik akkor fontolgatta, de nem tudom mi lett azóta.

Amikor kérdeztük hogy miért, azt mondták hogy mert már annyival rosszabb ott a közbiztonság mint pl. a dunántúlon (ez 2005-ben, tehát szó nincs a mostani papíreldobálós bevándorlókról)

2016. máj. 22. 22:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy hazudoznak, lehet úgy értik, hogy "ideiglenesen" végleg. :)
2016. máj. 22. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!