Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják sokat azt,...

Miért hazudják sokat azt, hogy a migránsokat csak ideiglenesen kell befogadni?

Figyelt kérdés

Papíron ideiglenesen.

De, mennyi azaz ideiglenes?50-60 év?

Addigra, fele állampolgárrá válik, mivel Nyugat-EU-ban nagyon könnyű állampolgárságot szerezni.

Meg, megnő a számuk a magas termékenységük miatt.

Ott van az a rengeteg koszovói albán.A háború, már 20 év volt.És hazamentek?Nem nagyon.

Melyik arab fog hazamenni a szétrombolt országába?

A nyakunkon marad az összes.

Ideje lenne befejezni ezt a bicskanyitogató hazudást, hogy csak ideiglenesen kell őket betelepíteni.

2016. máj. 22. 16:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%
11: ugye te Sem gondolod komolyan hogy 5 év alatt nem szülik tele az adott országot, a gyerekenek meg jár az állampolgárság ha ott születtek. Utána mi kell hogy a szülő megkapja?
2016. máj. 22. 16:58
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem úgy van az, hogy jár az állampolgárság, ha ott születnek. Bizonyos országokban van ilyen, bizonyos országokban meg nincs. Az is csak egy gondolat, hogy a szülőknek olyan könnyű lenne állampolgárságot szerezni. Aki meg megszerzi, az ugyan hadd maradjon már, mint te vagy én.
2016. máj. 22. 17:03
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

# 9

Én csak olyat hallottam, hogy nagy kemény úszóbajnokok erőszakoltak magyar nőt. Vagy az nem számít, feltétlenül németnek kell lennie?

2016. máj. 22. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

én azért felháborítónak tartom, hogy idejönnek és akkor az ő kedvük szerint változtatjuk meg a szokásainkat. pl több helyen nem állítottak karácsonyfát meg nem szolgáltak fel disznóhúst miattuk. azért ez mégiscsak túlzás.

mintha én kimennék amerikába és verném az asztalt,hogy tartsák meg a kedvemért a március 15-t.ez mondjuk hülye példa, de arra akarok célozni vele,hogy ha elmegyek egy idegen kontinensre/országba,akkor tiszteletben tartom a szokásaikat.

de migráncs barátaink nem igazán.a szemükben a nőknek semmi joguk nincsen, nem bűn őket megerőszakolni stb..

és igen, nem akarják megtanulni az adott ország nyelvét,munkát keresni.

minek? amikor kapnak ingyen utazást,költő pénzt(sokszor fizetés nagyságút),lakhatást..hülyék is lennének így dolgozni..

szánalmas ami megy. a több millió európai aki dolgozik, de mégis nélkülöznie kell,az meg le van szarva. gondolok itt sok magyarra pl.

2016. máj. 22. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:

13:

Németeknél pl. 18 évesen eldöntheti hogy akarja-e. Ha meg itt Volt végig akkor még jogos is lehet. A szülőket nem tudom hogy kapják meg, de gyanítom hogy nem nehezítik meg a helyzetünket. Utána meg már alanyi jogon jár a "HARZ IV", azaz lakás, 385 euró, efelett 300 gyerekenként ha van még kiskoró, és kap támogatást ha elromlik valami háztartási gép, vagy ha valamit jaítani kell...

2016. máj. 22. 17:13
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

# 15

Ez is olyan, hogy semmi alapja nincs, hallottad valami ismerősöd ismerősétől, vagy valami huszadrangú bulvárszennylapban, hogy nem állítottak miattuk karácsonyfát, aztán abból levezeted a kormány plakátszövegét, hogy "tiszteletben kell tartanod a kultúránkat".

A másik, hogy marha jó ezt a nőerőszakolást ezredjére is kihúzni a kalapból, de szerintem nem korrekt általánosítani, mert migránsok is erőszakoltak már meg nőket. Képzeld el, magyarok is tettek ilyet, akkor takarodjon mindenki az országból? Vagy, ne általánosítsunk ilyen szinten, elég csak azt mondanom pl., hogy az összes úszó erőszakos, és nem tisztelni a nőket?

2016. máj. 22. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik liberalis bu*i jelentette a kommentemet, de az igazsag biztos fajt. Bekaphatod innentol kezdve. A rohadek migrans csocselek pedig takarodhat a pi...ba.
2016. máj. 22. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:

13: Igazad van, végül is nincsenek elegen, úgyhogy kell még több agresszív férfi a kontinensre, hogy egy nőnek se legyen nyugta... valóban.

[link]

16: Ezt már fájdalmas olvasni, komolyan.

2016. máj. 22. 19:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerinted kevésbé fájdalmas olvasni a demagóg szövegelést? Ha érved nincs, csak azt a véleményt fűzöd hozzá, hogy neked fáj az olvasás, akkor arra nincs mit mondanom.
2016. máj. 22. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:

a cikkben az utolsó előtti komment cáfolja

For example, if you tell the police that you were raped five times by your boyfriend, they will count that as five independent crimes. Other nations would record it as one.

Elhiszem, hogy mindenki újságból tájékozódik, de hány német vagy svéd jött ide, mert itt nincs muszlin?

és hány magyar ment ki?

2016. máj. 22. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!