Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Üzenjünk Brüsszelnek, hogy...

"Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék" - áll a plakáton. Kik azok az "ők"?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 14:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%

"pedig úgy szerettem volna, ha egyszer meg is mondjátok hogy hol is tévedek"

Van olyan vitánk, ahol máig várom a válaszodat, kikeressem neked? :D

"Nem ez volt a kérdés, és csak gyűlöletkeltés miatt irkálsz ide.

de, ez volt a kérdés "

Nem, nem ez volt. Tudod mi történt? Mondok egy példát:

(Kérdés) - Laci! Az Imóka kinek küldte el azt a levelet?

(Válasz) - Ezekben a k*csögökben egy csepnyi emberség sincs, még a saját elveiket sem tartják be, az itthoniak is pofáznak össze-vissza, ők az emberiség szégyene, rohadt liberalisták!

Nem neveztél meg embereket ember, még egy kisebb csoportot sem, lazán elküldtél több millió embert a búsp*csába, sőt a válaszod második fele (harmadik bekezdéstől) olyannyira nincs összefüggésben az eredeti kérdéssel, hogy azt is megint egy új példával kell szemléltessem:

- Gyuszi! Kicsoda Brüsszelben a polgármester?

- Borzalmas, hogy idehaza is milyen hülyék az emberek, teljesen lerombolják a demokráciát! stb. stb.

Haver, a tartalom egy dolog, de a logikai összefüggések hiánya biztos kiakasztana néhány mérőműszert.

2016. máj. 22. 17:37
 32/37 anonim ***** válasza:

Amiket neked leírtam, 35%-os, ezekért a tettekért, a cinikus, korrupt, pökendi, álkeresztény, anti-demokratikus, Fidesz maffia tehet és nem a "ballibsik"!!!

Ne mondd már nekem, hogy a szegénység is bűn és börtön jár!!!

2016. máj. 22. 17:38
 33/37 anonim ***** válasza:
8%

Sörpocak ez egy költői kinyilatkoztatás. Egyébként meg a kérdés első oldalán megválaszolták. Én annyit fűztem hozzá, hogy ez egy teljesen általános jelenség nem pedig migránsügy kapcsáni. Ennyi.

58%-os meg elég jól szemléltei is, hogy kikre gondolok. Épp csak nem küldött még a bitófára...

2016. máj. 22. 17:45
 34/37 anonim ***** válasza:
28%

"

Nem igaz. Ugyanis az EU döntései demokratikusan születnek, minden tagországból vannak különböző képviselők, nem valami ismeretlen embercsoport dönt egy többszázmilliós kontinens ügyeiben. "

Az EU arról is dönthetne, hogy magyarország legyen az össztermelési nukleáris hulladéklerakó. Azt is szeretnéd mert milyen demokratikus?

Migránsokat befogadni szuverén belügy. Nem dönthetnek róla az EU tanácsában.

2016. máj. 22. 17:47
 35/37 anonim ***** válasza:
78%

"Az EU arról is dönthetne, hogy magyarország legyen az össztermelési nukleáris hulladéklerakó. Azt is szeretnéd mert milyen demokratikus?"

Azért ne keverd már a szezont a fazonnal. A menekültek befogadása egyrészt nem ártalmas bizonyítottan az egészségre, másrészt minden EU tagállam osztozna rajtuk. "Csak" ennyiben tér el a te elrugaszkodott példád a valóságtól.

Itt annyi történik, hogy Magyarország kormánya pattog, és próbálja uszítani az embereket, hogy márpedig mi nem fogadunk be senkit, az EU többi tagállama oldja meg a problémát, az minket nem érdekel, csak nekünk ne kelljen semmit tenni.

"Migránsokat befogadni szuverén belügy. Nem dönthetnek róla az EU tanácsában."

De igen. Értem én, hogy sokaknak nem jön be ez az EU dolog, mert nem tetszik, hogy egy kontinenst érintő problémában nem nacionalista döntést kell hozni, de attól még ebben közös döntés kell.

2016. máj. 22. 17:54
 36/37 anonim ***** válasza:

Viktor megint hülyeségre veri el az adómat...

Mellesleg Brüsszelben pár hete robbantották fel a repteret, még a plafonról is hullák lógtak, na Brüsszel abból sem értett. Majd pont a mi törpenapóleonunkra fog hallgatni.

2016. máj. 22. 18:05
 37/37 anonim ***** válasza:

17.54-es válasza a tipikus példája annak, hogy "rágalmazzuk meg a másik felet azzal, amit mi követünk el".

Azonkívül alapvető problémája van -vagy úgy mutatja, jó okkal, hátha nem vesszük észre- az EU alapvető működési szabályaival is.

2016. jún. 2. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!