Miért pont a liberálisok nem képesek más véleményét elfogadni?
Egy példát hozok, de mielőtt valaki azt kezdené hogy egy emberből ítélek, nem nem teszem, csak ő a legsarkosabb példája.
Volt egy történelemtanárom, ős kommunista, kommunista országban szerzett diplomát (nem szovjeteknél hanem még messzebb).
Majd a 90-es években liberális lett (szdsz vagy mszp irányba, ezt nem tudtuk meg)
Ő tipikusan olyan Volt hogy képes Volt hisztérikusan felháborodni ha valaki 17 éves tanítvány másképp, radikálisabban látta a dolgot.
A másik az Volt amikor 94 ben valamelyikünk megkérdezte hogy kire szavazott? Egy 17 éves még nem tudja mit illik és mi a magányügy a politikában. Az óra második felében habzó szájjal magyarázta hogy ez milyen felháborító kérdés, és hogy hogy jön valaki ehhez amikor ez magánügy.
Lehet igaza van, de ezt így kell a 17 éveseknek elmagyarázni? És nagyon sok ilyent ismerek a liberális oldalon.
Miért ilyenek? Miért akarják megmondani hogy mit kell gondolni, és akinek más a véleménye, az "hülye", és "nem is érdemel szót"?
Azért törlik a kommented, mert nyomdapecsétet nem tűrő szavakat használtál és ezt hamar kiszűrik!
Semmi pozitív érvet nem tudsz felhozni a Fidesz mellett, csak másra mutogatni!
Másokban meglátod a szálkát, de magadéban még a gerendát sem!
Okosabb én sem vagyok semmivel, aláírom, mert nem vagyunk tökéletesek, de...
Aki nyílt szemmel jár az országban és saját szemmel látja, mi a szomorú valóság, az könnyen tud milliónyi érvet felhozni a Fidesz-kormány hazugságaira!
Nem hallgatok sem Kossuth Rádiót, nem nézem az M1-et sem pedig a politikailag "független" Andy Vajna féle TV2-t sem!
Ha Vajna politikailag "független", akkor honnan a fenéből kap folyamatosan milliárdos kölcsönöket, miért nagy haverja Viktornak és Habony Árpádnak és miért kell a TV2-n is a propagandát sugározni?
"igazi emberbrát vagyok"
Aha, persze :D
Fényezd csak magad! :D
Ne fokozd tovább a feszültséget, ne fokozd! :D
Még valaki tényleg megunja, aztán jelent a Moderátornak!
Úgyhogy kérlek, higgadj le! :)
Szép estét! ;)
Köszönöm a válaszokat. Sosem voltam fideszes, sőt 2002-ben ellene szavaztam. Azóta meg nem szavaztam, mert szerencsére nem élek ilyen emberek közt akik "nem álatalánosítanak" és nem kezdenek személyeskedni hogy tanulatlan vagyok meg hasonlók, mert nekem más a véleményem. És mivel kiragadtam egy olyan példát, ami 22 éve Volt és látom hogy azóta az emberből milyen Politikus lett.
Köszönöm szépen pont megmutattátok milyenek is vagytok. 2006-ban az öszödi beszéd után nekem a Gy. F. még pont szimpatikus is Volt, egyedül a Lendvai stílusa nem tetszett, de a hozzászólások nagyon is jól tükrözik kik a frusztráltak és tanulatlanok. Legalább is ami a jómodort illeti, a 60-as évek "tipikus" rendőre ehhez képest úriember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!