Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pont a liberálisok nem...

Miért pont a liberálisok nem képesek más véleményét elfogadni?

Figyelt kérdés

Egy példát hozok, de mielőtt valaki azt kezdené hogy egy emberből ítélek, nem nem teszem, csak ő a legsarkosabb példája.

Volt egy történelemtanárom, ős kommunista, kommunista országban szerzett diplomát (nem szovjeteknél hanem még messzebb).

Majd a 90-es években liberális lett (szdsz vagy mszp irányba, ezt nem tudtuk meg)

Ő tipikusan olyan Volt hogy képes Volt hisztérikusan felháborodni ha valaki 17 éves tanítvány másképp, radikálisabban látta a dolgot.

A másik az Volt amikor 94 ben valamelyikünk megkérdezte hogy kire szavazott? Egy 17 éves még nem tudja mit illik és mi a magányügy a politikában. Az óra második felében habzó szájjal magyarázta hogy ez milyen felháborító kérdés, és hogy hogy jön valaki ehhez amikor ez magánügy.

Lehet igaza van, de ezt így kell a 17 éveseknek elmagyarázni? És nagyon sok ilyent ismerek a liberális oldalon.

Miért ilyenek? Miért akarják megmondani hogy mit kell gondolni, és akinek más a véleménye, az "hülye", és "nem is érdemel szót"?

#liberlisok
2016. máj. 21. 16:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
plusz maradt erőd smilera én hányszor írtam visszanézheted de én vagyok a provokátor meg az én kommentemet kell letörölni viccek vagytok
2016. máj. 21. 19:56
 32/41 anonim ***** válasza:

Azért törlik a kommented, mert nyomdapecsétet nem tűrő szavakat használtál és ezt hamar kiszűrik!

Semmi pozitív érvet nem tudsz felhozni a Fidesz mellett, csak másra mutogatni!

Másokban meglátod a szálkát, de magadéban még a gerendát sem!

Okosabb én sem vagyok semmivel, aláírom, mert nem vagyunk tökéletesek, de...

Aki nyílt szemmel jár az országban és saját szemmel látja, mi a szomorú valóság, az könnyen tud milliónyi érvet felhozni a Fidesz-kormány hazugságaira!

Nem hallgatok sem Kossuth Rádiót, nem nézem az M1-et sem pedig a politikailag "független" Andy Vajna féle TV2-t sem!

Ha Vajna politikailag "független", akkor honnan a fenéből kap folyamatosan milliárdos kölcsönöket, miért nagy haverja Viktornak és Habony Árpádnak és miért kell a TV2-n is a propagandát sugározni?

2016. máj. 21. 20:04
 33/41 anonim ***** válasza:
9%
De ki akarta védeni a fideszt? mikor cáfoltam ezeket? Azért megy nekik ilyen könnyen mert annyira unszinpatikus a bloldal. A fidesz is hazudik közben meg puncsol brüsszelben közel sem azt teszi amit mond kijátsza az embereknek a dolgokat pályázat meg föld de azért mert így akar hűséget venni. A hűség ára pénz. Ezek mikor tagadtam? Lapozz már oda? Ezeket tagadtam? Viszont attólmég utálom a baloldalt mert igazi emberbrát vagyok nem olyan állszent mint egy liberális. A magyar éhezőknek kéne adni a segélyeket meg egyebek meg a migránsoknak otthon kéne rendet tenni. Meg attól hogy valaki migráns bűntessék már meg vagy azért mert valaki cigány vagy azért mert valaki ilyen olyan nem érdekel mindenkire egyformán vonatkozzon.
2016. máj. 21. 20:11
 34/41 anonim ***** válasza:

"igazi emberbrát vagyok"

Aha, persze :D

Fényezd csak magad! :D

2016. máj. 21. 20:14
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Látom kiragadások mennek. Igen az vagyok nem egy állszent mint ti aki csak akkor az ha kamerák vannak közben meg leszólja keletet meg utálja a magyarokat meg nem lszrja a palesztinokat meg az afrikaiakat meg a mexikóiakat.
2016. máj. 21. 20:16
 36/41 anonim ***** válasza:

Ne fokozd tovább a feszültséget, ne fokozd! :D

Még valaki tényleg megunja, aztán jelent a Moderátornak!

Úgyhogy kérlek, higgadj le! :)

Szép estét! ;)

2016. máj. 21. 20:18
 37/41 anonim ***** válasza:
9%
Mert miért jelentene? Csak te szólogathatsz be vagy mi én megvédem magam akkor az már tiltás vagy mi? Jah viszont neked is azt. :D
2016. máj. 21. 20:22
 38/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sosem voltam fideszes, sőt 2002-ben ellene szavaztam. Azóta meg nem szavaztam, mert szerencsére nem élek ilyen emberek közt akik "nem álatalánosítanak" és nem kezdenek személyeskedni hogy tanulatlan vagyok meg hasonlók, mert nekem más a véleményem. És mivel kiragadtam egy olyan példát, ami 22 éve Volt és látom hogy azóta az emberből milyen Politikus lett.

Köszönöm szépen pont megmutattátok milyenek is vagytok. 2006-ban az öszödi beszéd után nekem a Gy. F. még pont szimpatikus is Volt, egyedül a Lendvai stílusa nem tetszett, de a hozzászólások nagyon is jól tükrözik kik a frusztráltak és tanulatlanok. Legalább is ami a jómodort illeti, a 60-as évek "tipikus" rendőre ehhez képest úriember.

2016. máj. 21. 21:56
 39/41 anonim ***** válasza:
Ugyan kérdező, kit akarsz átverni ezzel a maszlaggal? Előre eldöntött véleményed volt a témáról és világosan látható hogy nem is érdekelnek a válaszok, csak veszekedést akartál szítani.
2016. máj. 21. 22:39
 40/41 anonim ***** válasza:
Mert egy agresszív banda aki magát a legtöbbször tanultnak meg értelmiségnek mondja, és persze "elfogadónak", de amúgy meg nem tűrik az ellenvéleményt. :D
2016. máj. 21. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!