Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pont a liberálisok nem...

Miért pont a liberálisok nem képesek más véleményét elfogadni?

Figyelt kérdés

Egy példát hozok, de mielőtt valaki azt kezdené hogy egy emberből ítélek, nem nem teszem, csak ő a legsarkosabb példája.

Volt egy történelemtanárom, ős kommunista, kommunista országban szerzett diplomát (nem szovjeteknél hanem még messzebb).

Majd a 90-es években liberális lett (szdsz vagy mszp irányba, ezt nem tudtuk meg)

Ő tipikusan olyan Volt hogy képes Volt hisztérikusan felháborodni ha valaki 17 éves tanítvány másképp, radikálisabban látta a dolgot.

A másik az Volt amikor 94 ben valamelyikünk megkérdezte hogy kire szavazott? Egy 17 éves még nem tudja mit illik és mi a magányügy a politikában. Az óra második felében habzó szájjal magyarázta hogy ez milyen felháborító kérdés, és hogy hogy jön valaki ehhez amikor ez magánügy.

Lehet igaza van, de ezt így kell a 17 éveseknek elmagyarázni? És nagyon sok ilyent ismerek a liberális oldalon.

Miért ilyenek? Miért akarják megmondani hogy mit kell gondolni, és akinek más a véleménye, az "hülye", és "nem is érdemel szót"?

#liberlisok
2016. máj. 21. 16:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
4%
Az más kérdés mert az eredetileg a mienk kérdezd izraelt meg amúgy is magyar vagyok ergo magyar érdekeket nézem
2016. máj. 21. 18:02
 22/41 anonim ***** válasza:
4%
Figyelj a baloldali eszme képmutatására vagyis amiket linkeltem utaltam a fidesz hegemóniáját építi hogy függetlenül tudjon uralkodni ez erről szól.
2016. máj. 21. 18:05
 23/41 anonim ***** válasza:
95%

"Az más kérdés mert az eredetileg a mienk kérdezd izraelt meg amúgy is magyar vagyok ergo magyar érdekeket nézem"

A kérdésem még mindig az, miért nem lehet a magyarokkal szemben általánosítani, ha másokkal szemben meg tök jogosnak tartod.

2016. máj. 21. 18:07
 24/41 anonim ***** válasza:

Hagyjad, 53%-os!

A drága 43-as barátunk nem akar a kérdésekre válaszolni, csak a baloldalra mutogat!

Tipikus FIdeszes felfogás! :D

Ők is a baloldalra mutogatnak, ha valamit csúnyán elcs**szett a Fideszke, vagy pedig némán elhúzzák a csíkot!

2016. máj. 21. 18:11
 25/41 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, 43-as!!!

Ja jólét van Magyarországon, mindenki boldog, akkor miért ugrott ki egy nő a gyermekével a karjában és miért kellett meghalniuk???

Ne mondd már, hogy ez is kitaláció és hazugság!

Ez is Orbán műve, mert senkire nincs tekintettel, nincs benne semmi emberség, hagyja meghalni az embereket, a kórházakban is halnak meg emberek, mert nincs gyógyszer, a várólista is irgalmatlan hosszú!

Több, mint FÉL ÉVET kell várni egy beavatkozásra a páciensnek!!!

2016. máj. 21. 18:17
 26/41 anonim ***** válasza:

"444 nem írja meg az igazságot"

Nem, mi? :D

Akkor az ATV is hazudik?

De naiv vagy és vak! xD

2016. máj. 21. 18:45
 27/41 anonim ***** válasza:

Mert értelmesen, normálisan nem tudsz válaszolni, csak provokálsz, trágár módon beszélsz!

Én meg hiába világosítalak a VALÓSÁGRÓL, hogy kinyíljon a szemed, csak a baloldalra mutogatsz, hogy mindenért ők a hibásak, a Fidesz meg semmiért, mintha Orbán és cinikus, képmutató, pökhendi, álkeresztény, korrupt, hazudozó haverjai és pincsikutyái olyan "tiszta" lelkiismeretűek lennének, mintha nem ők tehetnének a pedagógusok fenyegetéséről, az oktatás folyamatos szétveréséről!

Azt sem értem, miért kell a Fidesznek a székelyföldi jégkorong csapatot másfélmilliárd forinttal támogatni és miért kell a kárpátaljai, erdélyi, székelyföldi iskolákat fejleszteni, felújítani, támogatni!

Mintha az itthoniakkal semmi gond nem lenne!

És az neked cseppet sem gyanús, hogy hazánkban a legtöbb támogatásban, városfejlesztésben Fideszes városok részesülnek???

2016. máj. 21. 19:47
 28/41 anonim ***** válasza:
4%
Mondom ha elolvasnád te provokátor akkor írtam hogy a fidesz egyeduralomra tör de nyílván eztvmár el sem olvastátok. Viszont engem az állszent baloldal idegesít akiket addig érdeklik a palesztinok amíg lehet nácizni amint az amerikai sereg öli őket akkor már csönd van ezért képmutatók és naívak. A fidesz meg kihasználja hogy ennyire képmutatók és ennek köszönhetően egyeduralmat tud kialakítani mert annyira förmedvény a baloldal.
2016. máj. 21. 19:52
 29/41 anonim ***** válasza:

"állszentek"

Mintha Schmitt Pál írta volna :D

Király a helyesírásod! :P

2016. máj. 21. 19:52
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Örülök hogy tetszik és megfogtad a lényeget és nem vesztél el a részletben arra reagáltál ami a lényeg.
2016. máj. 21. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!