Lakitelek "utat mutat"?
Figyelt kérdés
Lezsák azt hitte,Lakitelek az "övé".Tévedett,úgy tűnik a helyieknek nagyon elege van a "nagypolitikából",meg a teljes magyar politikai "elitből".2016. máj. 20. 13:06
1/6 anonim válasza:
Tévedésben vagy.
Kis településből nem lehet semmit sem levonni ott tényleges a képviselők munkáját értékelik. Ugyanazon a napon volt olyan település, amit kb. kétszázzal többen laknak, mint Lakitelken és ott minden helyet a FIDESZ vitt el.
2/6 anonim válasza:
*Lakiteleken, hogy javítsam az előbb vétett helyesírási hibámat.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom,de Lakiteleknek azért bizonyos értelemben,szimbolikus jelentősége van.Sok kis településen viszont,ma is a nagypolitikához igazodva szavaznak.Igaz,egyre többen térnek le erről az "útról".
2016. máj. 20. 13:14
4/6 anonim válasza:
Szerintem akkor sincs semmi nagy következést levonni. Annyi erővel lehet hozni Paksot is, ahol meg új erőre kapott az MSZP.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagy következtetést nem is vonok le.Csak egy kicsit:ha Lezsákot és csapatát így leszavazzák Lakitelken,akkor azért nagyon tele lehet már az emberek hócipője a pártpolitikusokkal.
2016. máj. 20. 22:51
6/6 anonim válasza:
Nézd vissza a korábbi választások és meglátod, hogy ritkán volt egy párt több ott és általában az a párt is jobboldali volt. Kettő ennek nem kis előzményei is voltak, amik országos hírként is szolgáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!