Miért utálják sokan Bajnait?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan fikázzák, pedig szerintem nem csinált semmit, vannak ott sokkal nagyobb gazemberek is.
Bajnai is just a puppet :S
2010. ápr. 9. 22:26
1/13 anonim válasza:
Mert miatta akasztotta fel magát jó néhány ember... Nézz utána a libás ügyének. :S És ő vezeti az országot, aki egy céget nem tudott elirányítani...
2/13 A kérdező kommentje:
Nos igen, a libás ügyről hallottam, de én most a miniszterelnökségére gondolok
2010. ápr. 9. 22:29
3/13 anonim válasza:
Mert sorozatgyilkos. Kilenc ember haláláért felelős.
4/13 anonim válasza:
Ha valakiről tudod, hogy benne van a keze több magyar család teljes tönkretételében, akkor nem tudod elfogulatlanul csak a miniszterelnökségét megítélni... Amúgy mint miniszterelnök nem sok vizet zavar szerintem, teszi a dolgát úgy, ahogy, semmi extra. Ez végül is elég is lenne, ha mondjuk Svájc lennénk:)
5/13 anonim válasza:
Habááár Sukoróban is benne van, sz'al mindenképpen elmegy a fenébe.
6/13 anonim válasza:
Nem is politikus..,ezt ő mondta!!Akkor mit keresett a parlamentben??Egyébként ő csak egy bábu volt,Gyurcsány mozgatta...
7/13 anonim válasza:
Mert egy köztörvényes bűnöző, aki sokszoros életfogytiglant és teljes vagyonelkobzást érdemelne. Ha lenne halálbüntetés, az elsők közt várhatná az ítéletet. Egy tömeggyilkos, egy rabló, egy undorító féreg.
8/13 jamesbond válasza:
Akinek kalapács van a kezében, mindent szögnek néz. Jobbikosoknak lefordítom: Akinek lételeme a gyűlölködés, annak nem kell indok. Azzal az aprósággal meg igazán ne törődjetek, hogy Bajnai is károsultja volt a Hajdúbét ügynek, és nem okozója. De gondolom nem veszitek a fáradtságot utánanézni. (kis piros kezecske jobb oldalt, akinek más a véleménye, ahogy szoktátok)
9/13 anonim válasza:
Felmérések szerint,Orbánnál,és Gyurcsánynál sokkal többen szeretik.
Bajnai nagyon intelligens,értelmes,és nem pénzhajhász ember.
Rendszerváltás óta a legelfogadottabb miniszterünk volt,jobb és bal oldal szavazói szerint.
10/13 anonim válasza:
Sokat ittál utolsó,mi van veled??Hogy ilyen hü.lyes.égeket irsz?? Bajnai nem is politikus,ezt ő mondta a saját mocsk@s szájából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!