Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért szeretik a...

A fideszesek miért szeretik a focit?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

furcsa is lehet egy baloldalinak a szeretet

ők csak gyűlölni tudnak

na nem baj, majd ti is kaptok egyszer egy szívet mint a bádogemeber

2016. máj. 18. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem ők szeretik, hanem a Führer. Ők pedig azt szeretik, amit a Führer is szeret.
2016. máj. 18. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Stadion avatókon általában kifütyülik az Orbánt úgy hogy a kérdésnek nem sok értelme van. Én már baloldali szavazót is láttam meccset nézni.
2016. máj. 18. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ezt a marhaságot honnan veszed?Azért,mert ők nem háborognak annyira a fociba ölt pénzek miatt?Ez azért lehet,mert Orbán szereti a focit és nekik mégiscsak ő az "origo".Magyarán:nem a focit szeretik,hanem Orbánt. Mellesleg én egyáltalán nem vagyok fideszes,nem szeretem Orbánt,baromira túlzónak,sőt pénzkidobásnak tartom a fociba ölt állami pénzeket,a focit viszont szeretem.Akkor most mi van?
2016. máj. 19. 00:23
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Birkatermészet.Mert sokan szeretik.

Rengeteg ilyet látok,megakarnak felelni a többinek,mert mások is szeretik,ezért menőnek hiszik magukat.

2016. máj. 19. 00:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A politika valláspótlék az ország többségének. Hinni akarnak valami felsőbbrendű ügyben, mert úgy könnyebb elviselni a valóságot, hogy a vacsora nem azért párizsis szendvics, mert épp azt kívánja, hanem mert az van otthon, hogy köhögve indul a 18 éves Suzuki és nincs pénz újra, stb.

Tehát emiatt félistenként hisznek Viktorban és ami az ő ajkairól lecsorog. Az meg az aranylábú fiaink imába foglalása. Emlékeim szerint már az 1-2 évvel ezelőtti gyengécske érvek is el-elmaradoztak, miszerint azért is jók a stadionok, mert a közegészségügyet szolgálják valami mágikus módon, ami olyan sikeres, hogy kifejtést, magyarázatot nem is igényel. Mondjuk én még egy középiskolás osztályt nem láttam a Groupama Aréna gyepén tornázni, de biztos én vagyok a figyelmetlen.

2016. máj. 19. 02:11
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Bármilyen ember szeretheti a focit nemtől, politikai nézettől függetlenül.. Ez a kérdés kicsit hülyeség (szerintem).
2016. máj. 19. 02:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Az Mszp-sek mind utálják? Kétlem.
2016. máj. 19. 05:58
 9/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%
Nem minden fideszes van oda a fociért, mint ahogy nem minden liberóta szereti a hímvesszőt a popójában, vagy ahogy nem minden jobbikos reggelizik szürkemarhapörköltet.
2016. máj. 19. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Mert a Főnöknek ez a hobbija.
2016. máj. 19. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!