Ki akar olyan kormányt, melyben Pintér Sándor és Martonyi János a csúcsminiszter?
Sokan akarnak ilyen kormányt:
1. az elvakult, meghülyített fideszesek
2. a Bilderberg
3. az alvilág
4. Orbán Viki és hívei
5. izraeliek, zsidók
Ja és itt nem arról van szó hogy MSZP+Jobbik együtt...
Hanem arról hogy jó lenne körülnézni a Fidesz háza táján!
Én nem szeretnék.
Le vagyok döbbenve,meghalt Varga Zoli,Á ezt nem hiszem el...
Tegnap még szakértett a Liverpool meccsén.
Martonyi jöhet!!! Meg kéne nézni az akkori és a mostani külpolitikát. Akkor mertek volna a szlovákok bevezetni magyar-ellenes törvényt? Most az van, hogy merjünk kicsik lenni.
Gondolj bele: Neked mondták a szüleid, vagy Te a gyerekednek, hogy ne állj ki az érdekeid mellett? Ne védd meg magad az esetlegesen erőssebbel, vagy a veled egyszinten lévővel szemben? Hunyászkodj meg, szűkölj és húzz el a balfenéken???!!!!
Én szembe köpném magam.
És Te?
Ez tetszik. Ha a fideszről kiderül vmi, és az mszp illetve a jobbik kikéri magának (hiszen ez érthető), akkor az csak a két párt koalícióját jelentheti. Az mszp és a jobbik csúnyán leakarja járatni szent orbán atyánkat!!! Le az mszp+jobbik szövetséggel!!! fúújjj
Ez már komolyan nevetséges!!!
Mellesleg, az is aranyos, h. az orbánt valahányszor a fidesz programjáról kérdezik, vagy a vitáról (amit nem vállalt), mindig azt válaszolja, h. majd max az első forduló után, vagy majd, ha kormányra kerülnek, és felmérik az ország helyzetét. Ez milyen válasz? Ez nem zsákbamacska!!!! Azért szavazok egy pártra, mert tetszik a programja, vagy az irány, amit képviselnek. Nem azt kérem, h. a-z-ig kidolgozott programot mutassanak be, de amit a fidesz produkál az botrány!!! A jobbik programja már mióta elérhető, mióta megvannak a miniszterjelöltek!!! A fidesz csak akkor hajlandó bármiről is beszélni, ha már a kormányon van. Mégegyszer ez nem zsákbamacska!!!!
Én, meg a szavazók többsége.
Az MSZP-Jobbik "baloldal blokk" nyekergése pedig nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!