Tényleg 73 ezer forint a minimálbér Magyarországon?
Tegnap hallottam. Ez valami vicc akar lenni?
Hát legalább valami 100 ezer forintnak kellene lennie.
18/F
"tudnád, hogy nagyon kevesen dolgoznak valódi minimálbérért."
Ez igy igaz. A többség csak 51ezer közmunkásbért kap.
# 11/15 Időpont ma 12:48
Az átlagfizu nem mond sokat. Elég csak a politikusaink (jobbról-balról egyaránt, még mielőtt ugyan hülye vagy, hogy pártpolitikai állásnak hiszed ezt) milliós fizetéseire és álláshalmozására gondolni.
A medián egy pontosabb értéket mutat, és az alapján elég szarul állunk...
Meg persze ott van az eltörölt, majd enyhített létminimum is. Ha majdnem mindenki megkapja a mellékest a minimálon kívül, akkor hogy lehetnek ennyien a létminimum alatt? (És még ha a nagyon-nagyon alábecsült 1 milliót vesszük, az is az ország 10%-a...)
65% szerinted mennyi hatása van a számtani átlagra az a maximum 100 álláshalmozó politkus?
gondolom már megint hazudgálsz :) kinek jó ez? magadnak is hazudsz
# 17/17 Időpont ma 19:35
Hát, ha tanultál volna matematikát... Mellesleg nem csak politikusoknak van álláshalmozása, multiknál is ugyanúgy megfigyelhető.
De a kérdésem megint kínos, és megint kínosan hallgatsz róla. De gondolom a KSH is csúnya balliberális szervezet :-D
Vagy luxus, ha tud húst enni...
nem kérdeztél semmi, bár lassan már az is hazugság lesz amit kérdezel...
ha tanultam volna matematikát? 5 millió ember van állásban erre 100 álláshalmozó politikus gyakorlatilag semmilyen hatással nincsen, el kell keserítselek le nyomtam a két elemire rúgó tudásodat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!