Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az értelme annak, hogy a...

Mi az értelme annak, hogy a Jobbikosok szinte mindenhez odaírják "Szebb jövőt! "-t?

Figyelt kérdés

Egyrészt nevetséges, mert a papgájokra emlékeztet (azokból is azokra, melyek még csak néhány szót tanultak meg), másrészt pedig a "Hei Hitler!"-re, ami miatt meg viszolyogtató. Vagy azt hiszik, ha sokat mondogatják, akkor szebb lesz a jövő?

Akkor már köszönhetnénk úgy is, hogy "Lottó hatost"! vagy "Ne hízzunk el, mert megöl a cukor!" vagy hasonlók.

2010. ápr. 9. 15:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

a cigányokkal érzel szolidaritást?

oké, rendben, tök jó.

csak két hétre költözz már ide egy-két cigány család szomszédságába...

majd meglátjuk utána, mi lesz az álláspontod...

2010. ápr. 9. 15:45
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

mert a jó reggelt köszönés pl. azt mindenki használja.

viszont a jobbikos szebb jövőzést csak a jobbikosok szokták.

2010. ápr. 9. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:

és akkor, ha mindenki használja?

attól még ugyanúgy semmi értelme annak se...

legalábbis az ilyen média által irányított együgyűeknek, mint ti, biztos nincs :)

ja, és nem vagyok jobbikos...

2010. ápr. 9. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Én ezt már akkor használtam amikor a Jobbikról nem is tudtam. Általában így használtuk:

-Isten adjon!

-Szebb jövőt!

2010. ápr. 9. 15:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Én megértem hogy Szerbiában élőként neked elég rossz lehet, de hidd el, itt Magyarországon a cigányok helyzete sokkal jobb mint nálatok a magyaroké. Ráadásul a Jobbiknak semmi baja sincs a cigányokkal, még soha, egyetlen Gárdistát sem láttam cigányokat bántani! A Magyar Gárda is azért alakult, hogy ha az ország bajba van (például mikor kiöntött a Sajó) akkor oda tudjanak menni segíteni. Te nem voltál ott, így nem láthattad hogy a cigányok és a gárdisták kézről kézre adogatták a zsákokat Vona Gáborral együtt. Ott bizony jóval több magyar-cigány barátság alakult mint bárhol máshol, ezt bizton mondhatom! Csak a média terjeszti azt, hogy a Jobbik rasszista párt. Ezen kívül itt a kisebbség teljesen más mint a szerbiai magyarok. Ha van kedved nézd meg ezt a videót és rájössz hogy miért is gyújt bennünk reményt a párt:

http://www.youtube.com/watch?v=ltOLQCY36co&playnext_from=TL&..

Szebb Jövőt!

2010. ápr. 9. 15:55
 16/21 A kérdező kommentje:

Lottó hatost és toleranciát!

Cigányok mellett nem laktam. Ez igaz. De gondolhatjátok, hogy a milosevityi időkben itt sem volt könnyű élni. Mégsem tudok a szerbekre úgy nézni, hogy az egy homogén csoport, és ilyen vagy olyan. Különbözőek. Mint minden más népcsoport. Valahogy így születtem, hogy ne tudjak kollektive útálni egyetlen népcsoportot sem. Van ilyen. De vannak, akik tudnak, s ők hozzák létre a nacionalista, soviniszta, fasiszta, stb. csoportosulásokat.

Látom, hogy vannak köztetek okos, jófej emberek is. Csak az a baj (és ez nem szolgálja a pártotok SZEBB JÖVŐjét), hogy sajnos a csőcselék anarchista palánták is hozzátok csatlakoztak.

Lottó hatost és toleranciát!

2010. ápr. 9. 15:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót, és a kisfilm első felében elérte az alkotás a készítők által vélhetőleg remélt hatást: elborzadtam. DE: sajnos a borzongás megmaradt a második rész nézése közben is. Valahogy ez a katonai masírozás, egyenruha, egszerre mozgás, stb. olyan...

Hogy is hívják azt az államformát, ami a katonaságon alapszik?

Aggasztó. De legyen igazatok, hogy akkor sem esik bántódása semmilyen kisebbségnek, ha uralomra juttok.

2010. ápr. 9. 16:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Adjon az Internet!

Sajnos a csőcselék is hozzánk tartozik, ez igaz. Viszont az is igaz, hogy nem ők fogják irányítani az országot :) [Az MSZP szavazóinak nagy része nyugdíjas, mégsem látok túl sok nyugdíjast a parlamentben :) ] És ha neked nem tetszik ez a köszönés akkor nem használom, inkább: A viszont írásra! :)

2010. ápr. 9. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
És ezt teljesen komolyan írom és hangoztatom is mindenhol: A Jobbik semmilyen formában nem kíván népírtást itt Magyarországon, viszont amit szeretne: Felszámolni a cigánybűnözést (nálunk tényleg van ilyen és nap mint nap szembesül vele minden vidéki ember, sajnos én is!) és az újabb elharapódzás elkerülése érdekében munkahelyeket kíván létrehozni minden embernek :) Mindössze ennyi ami a Jobbik pártot rasszista pártnak állíthatja be. És egyébként a párt minden formában támogatni szeretné és támogatja már most is a határon túli magyarokat. Szeretne számukra Magyar Állampolgárságot biztosítani, kedvezményeket juttatni és ellene van a Szlovák Nyelvtörvénynek (amitől már te is hallhattál, ezt sajnos nem látom más pártoktól hangoztatni. És sajnos azért, mert őket Nagyrészt csak a szavazóbázisuk érdekli, az már nem hogy mi van azon túl...) Viszont bocsáss meg hogy belerángattalak az itteni ügyekbe, biztos jobb dolgod is van (nekem éppen nincs, még tanuló vagyok) Nem szeretném megváltoztatni a nézeteidet sem. Na jó, talán. Egy kicsit :)
2010. ápr. 9. 16:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Az nagyon szép, hogy foglalkozni kívántok a határon túli magyarokkal. De remélem, nem gondoljátok komolyan, hogy vissza lehet állítani a Trianon előtti időket, ugyanis ez elég elvetélt öltet. (Sok utalást találni a visszaállítás óhajára itt, ezen az oldalon is). Szóval ne azért foglalkozzatok velünk.
2010. ápr. 9. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!